GFCNo.1 fortsætter i 2022 med følgende klubber

Vejle Golf Club, Horsens Golfklub, Kolding Golf Club, Haderslev Golfklub, Breinholtgård Golf Klub, Sønderjyllands Golfklub og Gyttegård har et samarbejde omkring “fritspil” for sæsonen 2022.
Er du fuldtidsmedlem i Gyttegård Golf Klub, kan du som medlem af GreenfeeClub nr. 1 spille på de deltagende golfklubbers baner efter nedenstående regler i hele 2022.

Prisen i 2022 er kr. 950,-
Ved køb og betaling senest 31/12-2021 koster det KUN kr. 850,-
(altså en rabat på kr. 100,- ved køb senest 31/12)

Bestilling via Golfbox – klik her

Badge til Greenfeeclub No. 1 udleveres fra sekretariatet løbende.

Regler

  • Kortet skal bæres synligt på bag´en
  • Kortet er personligt
  • Kortet kan kun benyttes ved bestilte og bekræftede tider (og dermed ikke boldrendetider. Bekræftes senest 15 min. før start)
  • Kortet kan benyttes alle hverdage hele dagen samt i weekends og helligdage FØR kl. 09.00 og EFTER kl. 12.00 (begge tider inklusiv). Spilles der i dette tidsrum opkræves greenfee-betaling.
  • Kortet kan IKKE benyttes i forbindelse med deltagelse i åbne klubturneringer, klub-i-klub-turneringer, venskabsturneringer samt arrangementer, såsom Company Days – her betales greenfee efter de gældende regler i den pågældende klub
  • Junior-frit-spils-ordningen er gældende, dvs. at en seniorspiller kan tage 3 juniorer gratis med på runden. Alle skal dog spille i bold sammen.
  • Kortet kan ikke kombineres med andre rabataftaler
  • Der må maks. spilles 10 runder på hver bane i perioden 1/1-2022 til 31/12-2022. (Efter den 10. runde betales alm. greenfee på den pågældende bane!)

Se mere info på klubbens hjemmeside

Badge til bag’en

Som kvittering for medlemskab af Greenfee Club no. 1 modtager medlemmet efter betaling et badge. På forsiden er der logo mv. og på bagsiden står der ‘regler for ordningen’ samt mulighed for at påføre navn og medlemsnr.

Persondata
Ved køb af Greenfee Club no. 1-kortet accepterer køber, at der deles kontaktinformationer på tværs af de samarbejdende klubber i tilfælde af overtrædelse af ovenstående regler.