Så er de første 2 divisionsweekender afviklet og hermed status

Lørdag var holdene i aktion på udebane, og søndag havde vi igen samtlige hold på hjemmebane i Gyttegård

Se alle holds puljestillinger HER

Elitedivisionsherrerne var lørdag i Silkeborg og de startede dagen stærkt ud, med at være foran 5-1 efter foursomes. Et super udgangspunkt inden eftermiddagens singler. Silkeborg kom dog super stærkt igen efter pausen, og faktisk var det kun Jakob Bryld Nissen der hev en sejr i sin single på hul 18.  Dermed tabte Gyttegård desværre  11-7 til et godt spillende Silkeborg mandskab.

Søndag bød vi det stærke Odder mandskab velkommen i Gyttegård. Efter en imponerende indsats i foursomes var stillingen 4-2 til Gyttegård. Vil særligt fremhæve en sublim afslutning af Victor Eskildsen og Adam Kamp der sikrer dem sejren på hul 18.

Eftermiddagens singler starter godt ud, og Martin Kamp og Rasmus Højgaard sikrer flotte sejre i deres singler. Desværre stoppede det her, og resten af Gyttegård spillerne måtte se sig besejret, og taber dermed kampen 10-8 til Odder. Adam kamp taber hul 4 til en flot hole-in-one – læs mere om den HER

Efter den første spilleweekend var alle hold i puljen lige med 2 point hver, men efter weekendens 2 nederlag er Gyttegård placeret nederst i tabellen. Alt kan dog stadig ske, så både finalespil, overlevelse i elitedivisionen og nedrykning er i spil.

1. Divisions damerne tog lørdag turen til Vejle, som de nyder at dyste imod, men ofte har kæmpet med at besejre. Denne gang blev det dog en overlegen magtdemonstration da Gyttegård gjorde rent bord og hev en flot 12-0 sejr hjem.

Søndag på hjemmebane, var Great Northern modstanderen. De stiller med puljens stærkeste hold, og sidst led vi et 10-2 nederlag til dem. Men Gyttegårds damer kæmper og bruger hjemmebanefordelen til at opnå stillingen 2-2 efter foursomes. Faktisk er Gyttegård lige ved at vinde begge foursomes. I singlerne bliver der spillet super flot golf, og det lykkedes at vinde 2 ud af de 4 singler, og dermed deler Gyttegård matchen 6-6. Det er et uafgjort resultat der i den grad føltes som en sejr.

Det rækker til en foreløbig 2. plads i puljen, og Gyttegård er allerede nu sikret endnu en sæson i 1. Division.

3. Division Herrerne måtte lørdag se sig besejret 10-2 i Silkeborg. 2 matcher gik dog helt til hul 18, så matchen var tættere end resultatet antyder. Søndag skulle der dystes imod Stensballegaard på hjemmebane, og trods godt spil fra Gyttegård spillerne blev det Stensballegaard der løb med en 9-3 sejr.

Det placerer holdet sidst i puljen, og det er ikke længere muligt at vinde puljen, så nu er fokus at blive i 3. Division.

Ungdomsholdet i 1. division kom flyvende fra start i første spilleweekend – og de følger trop med lutter sejre denne weekend også. Holdet var på tur til Himmerland lørdag og slog modstanderen på egen hjemmebane 4-3. Søndag var Silkeborg på besøg i Gyttegård, men blev sendt hjem med et 5-2 nederlag.

Gyttegård indtager derfor 1. pladsen i puljen, stærkt forfulgt af Aalborg. Vinderen af puljen skal ud at spille om oprykning til Elitedivisionen, som er den højest mulige række.

3. Division Senior tog lørdag turen til smukke Great Northern i Kerteminde. Hjemmebaneholdet viste sig for stærke, og sendte Gyttegårds seniorhold hjem med et 9-4 nederlag. Stærkt opsatte på revanche, skulle der søndag kæmpes hjemme imod Breinholtgård – og revanche det må man sige at de fik. Samtlige Gyttegård spillere vandt overbevisende deres matcher så resultatet blev en imponerende 13-0 sejr. De indtager nu puljens 2. plads.

De næste turneringskampe spilles 10. og 11. august , hvor alle hold spiller på hjemmebane i Gyttegård søndag 11. august, så igen er der rig mulighed for at komme ud og støtte kommunens hold.

Skulle nogle af holdene ende med at vinde puljen eller ende i finalespillet foregår det 14. og 15. september

 

Vi vil anbefale at følge Gyttegård Elite på Facebook HER