Café Gyttegård2024-05-17T09:52:39+02:00

Cafe Gyttegård

Her er der plads til alle, også dem der ikke spiller golf i vores dejlige fest- og selskabslokaler.

Cafe Gyttegård ligger i de naturskønne omgivelser ved Gyttegård Golf Klub mellem Billund og Hejnsvig

Lokalerne består af en cafe, en jægerstue, en salon, og to selskabslokaler/festlokaler, som også er bygget til at kunne huse både store og små kurser.

Burger

Briochebolle, aioli, bøf, sprød salat, tomat, agurksalat.
Serveres med Pommes.

kr. 119,-

Tilkøb: Ost: Kr. 7,- Bacon: Kr. 10,-

Lun Ret

Frikadeller

Frikadeller, rødkål og brød & smør

Kr. 79,-

Lun Ret

Tarteletter

3 stk. tarteletter med
kylling i asparges

Kr. 79,-

Stjernekaster

Panko paneret rødspætte, rejer,
sprød salat & dressing på
hjemmebagt brød

Kr. 135,-

Sandwich m. Æg og Rejer

Kylling

Spinatbolle, kylling, bacon,
sprød salat & karry dressing

kr. 75,-

Æg & Rejer

Spinatbolle, æg, rejer,
sprød salat

Kr. 75,-

Frikadelle Sandwich

Frikadelle

Spinatbolle, frikadelle,
sprød salat & rødkål

Kr. 75,-

Den Lille Kok

Den Lille Kok overtog i 2023 forpagtningen af cafeen i Gyttegård Golf klub, hvor medlemmerne vil få glæde af veltillavet mad i omgivelser af god atmosfære og klubliv, venlig betjening og servering med et smil. ”Det er en udvidelse af Den Lille Koks aktiviteter.

Vi har høstet en masse gode erfaringer ved at overtage restauranten i Vejle Golf Club, og vi udvider nu aktiviteterne, så også Gyttegårds medlemmer og gæster får en god oplevelse og hyggelig atmosfære omkring deres golfaktiviteter”, fortæller Camilla Lysen, der er indehaver af Den Lille Kok.

I Gyttegård Golfklub vil vi introducere et ”Grab & Go”-koncept, så medlemmerne i det daglige altid vil have mulighed for at få en lækker salat og indbydende smørrebrød i forbindelse med deres besøg. Selvfølgelig vil der også være dage med en lun ret og ekstra lækkerier”, fortæller Camilla Lysen.

Ved klubbens arrangementer vil der selvfølgelig være personale og servering, og Den Lille Kok vil bestræbe sig på at leve op til Gyttegård Golfklubs vision om at give medlemmer og gæster en god oplevelse og sikre en god atmosfære i klubben.

Som i Vejle vil vi naturligvis også tilbyde mad til selskaber og fester, hvor vi også kan stå for serveringen. Vi tilbyder personlig service og kreativ sparring efter mottoet; Alt kan arrangeres – Vi er klar til at hjælpe!

Den Lille kok fortsætter forpagtningen af restauranten i Vejle Golf Club, ligesom mad til fester, selskaber og catering ud af huset, primært vil blive varetaget fra hovedkøkkenet i Vejle Golf Club.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Den Lille Kok, Pernille tlf 2678 8185 /  mail: mkt@hosdenlillekok.dk

Link til den lille koks hjemmeside