Kom i gang med GOLF 

Frisk luft og mere motion fik mig til at blive medlem i Gyttegård Golf Klub. Jeg fik en fantastisk modtagelse i klubben, alle er så imødekommende og hjælpsomme
Preben Almskou, Golfspiller

Golf spil er et fantastisk spil, man kommer ud i naturen, får rigtig god motion, møder dejlige mennesker. Jeg er altid uanset udfald af runden “glad i låget” når jeg kører hjem.

Grethe Kristensen, Golfspiller
Jeg spiller golf pga. motion, konkurrence og det sociale. Og med golf er der mulighed for at gå en tur/spille alene, hvis der er behov for dette.
Flemming Tiro Lund, Golfspiller
Golf er frisk luft i skøn natur, i selskab med gode venner.
Flemming Christensen, Golfspiller

For mig er golf en kombination af mange ting. Socialt samvær. holdspil, motion og indfrielse af personlige mål – og selvfølgelig en masse natur oveni.

Lars Jensen, Golfspiller

Når du starter til Golf er undervisning og træning med i et prøvemedlemskab.

For at du får mest ud af din opstart, skal du lære at bruge golf-jern og -køller, og du skal lære golfreglerne.

Et prøvemedlemskab indeholder både træning af vores Golf-Pro og undervisning/regelmøder. I dit prøvemedlemskab får du en række træningstimer, samtidigt med, at du øver dig på driving range og spiller på vores “lille” golf bane.

Med et prøvemedlemskab kan du starte på et af vores begynderhold.

Prøvemedlemskab 4mdr.

Kr.495,-
  • 1 introduktionsdag
  • 4 – 6 x gruppelektioner
  • 2 x Regelundervisning
  • Frie træningsbolde driving range
  • Frit spil på par-3 banen

Mikrogolf

Vi har en stor mikroafdeling for spillere under 10 år.

Det er imponerende, hvor hurtigt de små lærer spillet. Den store gruppe af børn, forældre og trænere har det rigtig hyggeligt til træning. Der er altid kaffe på kanden, slet ikke sjældent med kage til. Som regel slutter vi af med en is til alle børnene på vores dejlige terrasse.

Læs mere om mikrogolf her

Juniorgolf

Juniorgolf er sjovt samvær og konkurrence. Som junior kan du blive lige nøjagtig så dygtig, som dit talent og din træningsfid rækker til.

Du kan også finde en rigtig sjov og givende hobby tidligt i livet og nyde samværet med andre teenagere.

Vi har en stor juniorafdeling, som tilbyder masser af aktiviteter hen over sæsonen.

Læs mere om juniorgolf her

Information prøvemedlemskab

Prøvemedlemskabet starter med en introduktionsdag.

På opstartsdagen introduceres du til golfklubben og golfspillet, så du kan frigives til at spille på klubbens par 3-bane. Herefter skal du deltage i fire til seks gruppelektioner, hvor du får undervisning/træning i slagtyperne.

Når du har bestået slagprøven, får du tilladelse til at spille på stor bane og i de ugentlige begynderturneringer. På regelmøderne lærer du både hvordan man færdes korrekt på golfbanen og at træffe de nødvendige og rigtige beslutninger under dit spil.

Golfslaget

  • Slag med køller (lange slag)
  • Put (når bolden skal i hul)
  • Chip (korte slag omkring green)
  • Pitch (længere version af det korte slag)
  • Bunkerslag (når bolden er i sand)

Det måske allerbedste ved golf er, at det aldrig er for sent at begynde. Faktisk begynder langt de fleste som voksne, ofte endda pænt oppe i årene.

Trods den senere start når nogle imponerende langt med deres golf, og den fælles oplevelse med venner, familien eller forretningsforbindelser er uovertruffen. Simpelthen fordi spillet er sjovt, selvom det ofte driller. Du får en hobby, som du med lidt held med helbredet kan beholde hele dit liv.

Derfor er golf også meget ofte en højt elsket sport nummer to for sportsfolk, ligesom mange begynder, når kroppen med årene får lidt for mange skavanker til mere fysisk sport.

Om vores Golf klub

I klubben findes forskellige “klubber i klubben” – alle fuldt integrerede i moderklubben, så også her er der mange muligheder for et godt og aktivt socialt golfliv. Samtidigt bliver du medlem i en golfklub som på elitesiden gennem mange år har præsteret på højeste niveau.

Klubben har således en verdensmester, europamester og flere danmarksmestre. Klubbens har 3 herrehold og 1 damehold med i Danmarksturneringen.

Måske er der også plads til netop dig på et af disse hold? . Læs mere om holdene – klik her.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte begynderudvalgs-formand Gert Skjønnemand

Gert
GertSkjønnemand