Mens Section – vi spiller hver torsdag

Order of Merit A-række
Order of Merit B-række
Putts A-række
Putts B-række
Hul vinderne – Hold Champs
ElgTyr Kval.

Foreningen Mens Section i Gyttegård Golf Klub har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og socialt samvær, for derigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Vi spiller hver torsdag fra slutningen af marts – til slutningen af oktober måned. Derudover arrangerer vi hvert år en sommerudflugt (inden- eller udenlands), samt har 4 venskabsklubber vi enten er værter for eller skal besøge i løbet af sæsonen. Dertil har i 2 matcher mod 4 andre klubber – Ruder Cup og Sparekassen Danmark Masters. Og sidst med ikke mindst møder Ladies Section første uge i juli-måned til Kønnenes Match på Gyttegård.

Lidt længere nede på siden – under et holdbilled af ældre dato – kan du læse lidt om Mens Section og hvem der kan blive medlem samt lidt omkring MS kontigent.

Vores spilleplan med datoer og tidspunkter fremgår af GOLFBOX – Mens Section

Nyheder

Alle nyheder

Næste match

Alle mandlige medlemmer af Gyttegård Golf Klub, som ved sæsonens start er fyldt 18, og med et registreret handicap på ca. 36,0 kan optages som medlem.

Hvis man skulle være interesseret og i tvivl om hvordan det foregår i MS, kan vi foreslå dig at kigge forbi en matchaften. Så vil vi fra bestyrelsen gerne fortælle og informere dig om hvorledes melder sig til, hvordan slagspil formatet virker og hvad man ellers skal være opmærksom på (regler for klubben, etc.)

Og man vil nemt kunne få en prøverunde sammen med klubbens øvrige medlemmer, inden man eventuelt melder sig ind i Mens Section.

Spilleplan fremgår af GOLFBOX – Mens Section

MS Old Boys (klub-i-klub-i-klubben)

Vi har også en Old Boys afdeling for MS medlemmer der er fyldt 50 år eller fylder 50 år i løbet af sæsonen.

Den sidste torsdag i hver måned har vi en aften, hvor vi præmierer de 2 bedste placerede (opgjort i stablefod point).

Derudover har vi en sommerudflugt i starten af august, samt vores årlige afslutningsmatch med tilhørende Genralforsmaling i slutningseptember.

Spilleplan fremgår af GOLFBOX – Mens Section

Det årlige kontingent er fastsat til kr. 600,- gældende som matchfee for sæsonens hjemmebanematcher.

Tilmeld dig årets matcher allerede nu i GOLFBOX

Beløbet betales før opstart på: Reg. nr. 9712 – 0735718169 (Vestjysk Bank – tidligere Den Jyske Sparekasse)

MobilePay 32420.

Eller kontant ved fremmøde

MS Old Boys (klub-i-klub-i-klubben)

For MS medlemmer  50+ eller som i løbet af sæsonen fylder 50 år.

MS Old Boys – kontigent kr. 150,00

Kan indbetales på 9712-4110101509

Eller MobilePay 32420 – Tekst ” OB + navn “

Vi starter altid dagen med tilmeldingen via Golfbox. Matchfee er betalt via vores kontingent, så det er blot at tilmelde sig via Golfbox. Et kig på vejret, så vi får det rigtige tøj på, og så lige et smut på drivingrange for at slå de obligatoriske bolde inden tee off. Der er en række regler, der gør sig gældende, når man er medlem i Mens Section. Langt de fleste læner sig op af god etikette, og her bør det nævnes, at når Captain har kaldt til samling, så er der ro. Vi spiller enten i tre eller fire-bolde og typisk slagspil. Vi spiller om point fra gang til gang og fører scores på Order of Merit – det gælder om at vinde den eftertragtede 1. plads, når året er omme.

Skulle man være så uheldig ikke at spille en god runde golf, er det muligt at kvalificere sig til andre matcher under aftenens golfrunde. Blandt andet kan man kvalificere sig til den årlige ElgTyr Match. Leverer du en rigtig høj score på et enkelt hul, så er du godt på vej. Er du heldig at få overrakt dagens “ElgTyr”, som sæsonen ud skal sidde synligt på baggen, så alle kan se, at du har kvalificeret dig som deltager i denne turnering. Alle medlemmer skal som sædvanligt på aftenen have DIN fortælling om, hvorfor det gik, som det gjorde.

Regler og etikette er vigtigt, for hvem har lyst til at høre en mobiltelefon under et Tee-shot, eller se en makker samle sin bold op inden den er i hul (slagspil), føre scorekort uden streger osv. Det koster altid en lille skilling at “kvaje” sig, men hvad gør det, når pengene går til vores afslutningsmatch.

Hvis vejr og banen er klar starter vi op den 2. april med en Stableford Match kl. 10.30. Bagefter er Mens Section vært med en gang suppe.

I 2022 holder vi fast i hastigheden og afviklingen af vores matcher. Vi berammer en match til 4 timer og 15 minutter. Hvis et hold kommer ind senere end de 4 timer og 15 min koster det hver mand en bøde på kr. 20,00

Ovennævnte betyder at vi fra i år har mødetid 10 minutter før opstart – eksempel opstart 16.30 = mødetid kl 16.20. De 10 minutter skal bruges til navneopråb, information og transporttid til hullerne.

Et hold kan efter matchen ”frifindes” for bøden, hvis der kan argumenteres for, at foranliggende hold ikke lukker igennem, problemer med sammenfletning ved hul 1 og 18. Det foregår som altid på demokratisk vis mellem de implicerede parter og kan man ikke nå til enighed, tager Captain afgørelsen.

Med god success benyttede vi os Golfbox Live Scoring sidste par år – så det forsætter vi også med i 2022. Matcherne bliver sat op til dette og vi hjælper hinanden hen ad vejen. Vi skal dog fast i manuelt scorekort for den vi er markør for.

Sommerudflugten den 11. og 12. juni 2022 til Tyskland – Golfplatz Treudelberg, Hamborg med overnatning.

Gyttegaard MS er også i år venskabsklub med Give, Vejle, Brande, og Jelling. Venskabsklubberne møder vi en gang pr. sæson, skiftevis ude og hjemme, til en venskabelig runde golf. I år skal vi spille ude mod Jelling og Vejle, og hjemme mod Give og Brande.

Vi har også en match, som vi kalder kønnenes kamp, der står mellem Ladies Section og Mens Section. Den arrangeres i 2022 af Ladies Section tirsdag den 5. juli og her forventer MS igen-igen at gå sejrigt ud af!

Lørdag den 1. oktober skal vi deltage i den meget prestigefyldt hulspilsturnering (Ruder Cup) mellem kvalificerede spillere fra Brande, Give, Jelling og Gyttegaard. I år skal vi til Jelling som forsvarende mestre, og den pokal skal bare beholdes!

I 2022 sender vi også et hold afsted til den ligeså prestigefyldte Østjysk Mesterskab for herreklubber 2022 eller også kaldet SPAREKASSEN DANMARK MASTER (Vejle, Fredericia, Odder og Gyttegård) den 3. september i Fredericia Golfklubs bane. Husk at dette er et heldags arrangement!.

Som om ovenstående ikke er nok, så arrangerer vi nogle hyggelige lørdagsmatcher, som ElgTyr matchen og Afslutningsmatchen sidst på sæsonen, hvor vi giver den lidt ekstra gas med præmier, mad og drikke.

Vores Matchkalender eller spilleplan fremgår af GOLFBOX

Vi bortgiver hver match aften minimum 17 flasker vin til de først placeret i både A- og B- rækken, og de normale hul- og putte præmier. Derudover kan vi belønne flere afhængigt af deltagerantallet pr. række, samt at vores sponsorer kan vælge at spæde flere præmier i puljen.
Hver aften, hvor matchen afvikles med slagspil har vi kvalifikation til den årlige Elg Tyr match. Der kvalificeres både en spiller fra A- og B-rækken – så får vi også 2 gode historier/undskyldninger for, hvorfor man har brugt lige rigelige med slag på et hul.

Vi afslutter en match aften med at spise sammen i Cafeen. Det vil være muligt at bestemme ved tilmelding i Golbox, hvad man ønsker at spise – og her bliver det lidt svært for der vil være 3 muligheder. Bemærk at når der er venskabsklubber på besøg, er det kun muligt at bestille varm ret.

Varm ret til kr. 80,00
3 stk. håndmadder til kr. 54,00
Dagens Salat kr. 65,00

For mange af os “gamle medlemmer” er vi blevet afhængig af Mens Section, fordi det ”tvinger” os på golfbanen. Nogle har evnen til at koble fra – også fra jobbet, mindst én gang om ugen. Derudover kan man få flere golfvenner – ja rigtige venner – som man kan gå private golfrunder med, og nogle tager sågar på golfture sammen. Og jo flere runder man spiller jo bedre golfspiller bliver man og jo bedre kendskab/mindre frygt får man til specielt at spille slagspil!

Medlemsskabet for 2022 er uændret kr. 600,00 – man kan dog også deltage som gæstespiller – det koster kr. 40,00 pr. gang og man deltager ikke i præmierækken.

Captain

§ 1. Navn og hjemsted.            

Stk. l. Foreningens navn er:   Gyttegård Golf Klub’s MEN’s SECTION.
          I det følgende kaldet: “MEN’s SECTION” eller foreningen.

Stk.2. Foreningens hjemsted er Gyttegård Golf Klub, Billundvej 43, 7250 Hejnsvig, jf. §3 stk. 1. 
 
§ 2. Foreningens formål             

Stk. 1. Er at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og socialt samvær for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.
Stk. 2. At øge den enkeltes kendskab til golf- og etiketteregler. Stk. 3. At skabe rammerne for gode torsdagsmatcher.

§3.Foreningens medlemmer, matchbetingelse og gæstespillere.
Stk. 1. Foreningen MEN’s SECTION er en forening i/under Gyttegard Golf Klub.
Stk. 2. Alle mandlige medlemmer af Gyttegard Golf Klub, som er fyldt 18 år med et registreret handicap på 36,0 eller derunder, kan optages.
Stk. 3. Optagelsen forudsætter, at der betales et årligt kontingent, som også er gældende som matchfee for alle sæsonens hjemmebanematcher, jf. §7 stk.l og 2.
Stk. 4. Mandlige spiller som ikke er medlemmer af MEN’s SECTION, som er fyldt 18 år og har et registreret handicap på højst 36,0, kan deltage som gæstespiller, jf. § 3 stk. 8.
Stk. 5. Spiller som ikke er medlem af Gyttegård Golf Klub, som opfylder matchbetingelserne, kan deltage som gæstespiller. Disse gæstespillere skal betale greenfee samt matchfee, jf. § 3 stk. 4 og 8

Stk. 6. Medlemmer af Gyttegård Golf Klub, som ikke er medlemmer af MEN’s SECTION, men som opfylder matchbetingelserne, kan deltage i torsdagsmatcherne som gæstespillere mod betaling af matchfee, jf. § 3 stk. 4 og 8.
Stk. 7. Matchfee fastsættes af bestyrelsen ud fra ca.1/15 af årskontingentet til MEN’s SECTION, jf   § 7stk.l.
Stk. 8. Alle gæstespillere deltager uden for præmierækken.
Stk. 9. Såfremt der spilles på banen før en match på samme dag, så kan der kun deltages uden for point og præmierækken.
Stk.10. Alle tællende matcher skal være afsluttet inden 01.10 hvert år. Det skal tilstræbes at være færdig med alle matcher pr. 01.10.hvert år

§4. Øverste myndighed.
Stk. 1. Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed.
Stk. 2. På generalforsamlingen kan kun deltage medlemmer af foreningen. Ledelsen kan invitere gæster til generalforsamlingen.
Stk. 3. Stemmeberettiget på generalforsamlingen er alle medlemmer, som er stemmeberettiget på Gyttegard Golf Klub’s generalforsamling og har betalt årskontingent til MEN’s SECTION. Valgbar til bestyrelsen m.v. er alle stemmeberettigede medlemmer.
Stk. 4. Generalforsamlingens forhandlinger ledes af en dirigent, der vælges af generalforsamlingen, foreslået af ledelsen eller forsamlingen.
Stk. 5. Foreningens generalforsamlinger afholdes i Gyttegard Golf Klub’s lokaler.

Stk. 6. Foreningens ordinære generalforsamling afholdes hvert år i oktober. Datoen meddeles i matchprogrammet og med dagsorden ifølge vedtægterne, jf. §6 stk. 9
Stk. 7. Foreningen ledes af en bestyrelse på fire medlemmer. Hvert ar vælges 2 bestyrelsesmedlemmer for en toårig periode. Hvert år vælges 2 suppleanter for en etårig periode. Såfremt en suppleant indtræder i bestyrelsen, sidder suppleanten det erstattede bestyrelsesmedlems periode ud.

Stk. 8. Der vælges en revisor, samt en revisorsuppleant for en etårig periode.
Stk. 9. Der kan foretages genvalg på alle poster.
Stk.10. Ekstraordinære generalforsamlinger kan indkaldes med 8 dages varsel med oplysning om tid og dagsorden. Indkaldelse skal ske via opslag på foreningens opslagstavle.
Stk.11. Ekstraordinære generalforsamlinger afholdes, når ledelsen finder det nødvendigt, eller når mindst halvdelen af medlemmerne indgiver skriftlig begæring herom til ledelsen med angivelse af dagsorden og en redegørelse for det, som ønskes behandlet på den ekstraordinære ge-neralforsamling. Denne generalforsamling skal afholdes senest 3 uger efter, at begæringen herom er indgivet til ledelsen.
Stk.12. De ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger er beslutningsdygtige uanset de fremmødtes antal.
Stk.13. På generalforsamlinger, ordinære som ekstraordinære, kan kun træffes beslutninger om de forslag, der indeholdes i den udsendte dagsorden, samt ændringsforslag hertil, jf. §6 stk.9.
Stk.14. På ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger kan der træffes beslutninger med simpelt flertal, dog ikke beslutninger vedrørende disse vedtægter, hertil kræves 2/3 af de afgivne stemmer, jf. §8 stk.4.
Stk.15. Ved stemmelighed bortfalder det stillede forslag.
Stk.16. Stemmeafgivning sker ved håndsoprækning, med mindre dirigenten eller et af de fremmødte medlemmer stiller krav om skriftlig afstemning.
Stk.17. Der kan stemmes ved fuldmagt, dog højst 2 fuldmagter pr. medlem.

5. Generalforsamlingen

Stk. 1. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling:
1. Valg af dirigent.
2. Beretning om foreningen.
3. Fremlæggelse af foreningens reviderede årsregnskab til godkendelse.
4. Forslag.
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
6. Valg af 2 suppleanter.
7. Valg af revisor og revisorsuppleant.
8. Fastsættelse af  kontingent.
9. Eventuelt
Stk. 2.   Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal fremsendes skriftligt til Captain senest 14 dage før generalforsamlingen.
Stk. 3.   Der føres en beslutningsprotokol (referat).

6. Foreningens ledelse
Stk. 1. Bestyrelsen konstituerer sig med :
2.    Captain.
3.    Kasserer.
4.    Adjudant.
5.    Adjudant.

Stk. 2. Captain tegner foreningen.
Stk. 3. Såfremt der er stemmelighed i bestyrelsen er Captains stemme udslaggivende.
Stk. 4. Captain har sammen med den øvrige bestyrelse til opgave at påse, at foreningens vedtægter, forskrifter m.v. efterleves, jf. §8 stk. 1 og 2.
Stk. 5. Medlemmerne har ret til at indbringe alle afgørelser for den førstkommende ordinære generalforsamling, uden at det hermed får opsættende virkning.
Stk. 6. Captain indkalder til bestyrelsesmøder, i det omfang han selv eller et af de øvrige bestyrelsesmedlemmer anser det for værende nødvendigt
Stk. 7. Bestyrelsen udarbejder reglerne, som er gældende for årets matcher.
Stk. 8. Bestyrelsen udarbejder hvert år et matchprogram med diverse oplysninger.
Stk. 9. Bestyrelsen udarbejder dagsorden til generalforsamlingen, jf. § 4 stk. 11 og 13, samt § 5 stk. 1.
Stk. 10.Der føres en beslutningsprotokol (referat).

§7. Kontingent og regnskab
Stk. 1. Kontingentet fastsættes af generalforsamlingen, jf. § 5 stk.l punkt 8.
Stk. 2. Kontingentet betales før sæsonstart.
Stk. 3. Der føres regnskab over indtægter og udgifter.
Stk. 4. Der oprettes en bank/sparekassekonto og eller en girokonto.
Stk. 5. Regnskabsåret er fra 01.10 til 31.09.
Stk. 6. Det enkelte medlems del af foreningens formue kan ikke gøres til genstand for pantsætning, kreditorforfølgning, belåning, salg eller lignende.
Stk. 7. For foreningens forpligtelser hæfter foreningen med sin formue. Ingen af foreningens medlemmer hæfter for foreningens forpligtelser.
Stk. 8. Revision af årsregnskabet udføres af en valgt revisor.

8. Karantæne, eksklusion, ikrafttrædelse samt ophævelse af foreningen.
Stk. 1. Alle medlemmer skal overholde regler og vedtægter for MEN’s SECTION samt regler og vedtægter, som er gældende for Gyttegård Golf Klub, jf. § 3 stk.l.
Stk. 2. Såfremt et medlem har forbrudt sig mod disse vedtægter jf. § 8 stk.l, kan bestyrelsen udelukke medlemmet i indtil tre måneder. I meget grove tilfælde eller ved gentagelsestilfælde kan be¬styrelsen ekskludere medlemmet. I tilfælde hvor et medlem bliver udelukket eller ekskluderet, kan medlemmet ikke få sit kontingent eller dele heraf tilbagebetalt, jf. § 6 stk.5.
Stk. 3. Vedtægtsændringer kan kun foretages såfremt 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede, stemmer herfor, på en ordinær eller ekstraordinær generalforsamling. Vedtægtsændringer træder først i kraft, når de tillige er godkendt af Gyttegård Golf Klubs bestyrelse.
Stk. 4. Ophævelse af foreningen kan kun foretages efter beslutning på to på hinanden følgende ordinære og/eller ekstraordinære generalforsamlinger med mindst 14 dages mellemrum og såfremt 2/3 ved begge afstemninger stemmer for ophævelsen.
Stk. 5. Såfremt det vedtages at opløse foreningen, påhviler det ledelsen så hurtigst muligt, at realisere alle foreningens aktiver og af de indkomne midler at inddække alle de forpligtelser, der påhviler for¬eningen.
Stk. 6. Det ved afviklingen fremkomne provenu overføres til Gyttegård Golf Klub.

Således vedtaget: Gyttegard den 12.10.2006

Rettet efter generalforsamlingen 22.10.2009 – se Referat 2009

Præsentation af regnskab, referat, samt Captain’s beretning:

Captain’s beretning:

Generalforsamling Beretning 2021

Referat Generalforsamling:

Generalforsamling Referat 2021

Præsentation af Regnskab:

Carsten Dollerup
Carsten DollerupCaptain
Vejlevej 9, 5.th
7190 Billund
Mobil: 2220 5598
E-mail: carsten.dollerup@crossbridge.dk
Brian Majlund
Brian MajlundAdjudant
Hedemarken 23
7200 Grindsted
Mobil: 2341 3382
E-mail: bm@martinsen.dk
John Pedersen
John PedersenAdjudant
Engsøparken 119
7200 Grindsted
Mobil: 2541 4959
E-mail:
jpe@sky-light.dk
Kaj Verner Hansen
Kaj Verner HansenAdjudant
Kølskevadvej 10, Stenderup
7200 Grindsted
Mobil: 2045 7033
E-mail: kvhn@bbsyd.dk