Elite Golf
Gyttegård Golf Klub

1. holdet fra Gyttegård spiller i “super-ligaen” Santander Divisionen og været i slutspillet hele 5 gange. Det er blevet til sølvmedalje i 2007, bronze i 2009 og guld i 2018. Vi har ligeledes et hold med i herre 3. division, 1 ungdomshold i 2. Division, 1 seniorhold i 3. Division og et hold i dame 1. division.

1. Hold
Elitedivision Vest

Martin Kamp, Lars Christensen, Frederik Neltoft, Mads Christian Sølund Dam, Adam Rostbøll Kamp, Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard, Jakob Graver Nissen, Morten Lykkegaard, Victor Eskildsen

Nicolai Klindt (Holdkaptajn), Peter Dam (Holdhjælper)

Damer
1. Division Vest Pulje 1

Cecilie Larsen, Lærke Larsen, Fie Skovdal Pedersen, Vivi Stoklund, Birgitte Voss Vester, Ditte Christine Dam Øhlenschlæger (Holdkaptajn)

2. Hold herre
3. Division Vest Pulje 2

Christian Nicolajsen, Mikkel Østergaard, Stefan Mørkholt
Gustav German Kamp, Jeppe Madsen, Lucas Hoffmann,
Niels Jensen, Victor Eskildsen, Mikkel Landbo

Anders Gamsen (Holdkaptajn)

Ungdom Gyttegård
2. Division Vest Pulje 3

Marcus Völcker, Nikolaj Østergaard, Mikkel Landbo Thomsen,
Amalie Svendsen, Malthe Dam, Alexander Axelsen

Senior
3. Division Vest Pulje 2

Kim Fyhn, Ole Højgaard, Solveig Højgaard, Anette R. Raun, Karna Arvad Hansen, James Hillerström, Hans Beier, Jens Otto Højgaard, Jørgen Hauge, Carsten Serup Poulsen, Holdleder Michael Rasmussen

Elite
Nyheder

Omspillet fra Made in Himmerland 2023

11/07/2023|Kommentarer lukket til Omspillet fra Made in Himmerland 2023

Gense det magiske 6-hullers omspil fra Made in Himmerland 2023.

Morten Lykkegaard om 2022

02/06/2023|Kommentarer lukket til Morten Lykkegaard om 2022

Fire 1. pladser og en 4. plads - hør mere fra Morten om året der gik.

Morten Lykkegård vinder Danmarksmesterskabet

07/08/2022|Kommentarer lukket til Morten Lykkegård vinder Danmarksmesterskabet

Kalø Golf Club på Djursland lage i denne weekend græs til Danmarksmesterskabet for Mid-Age. Feltet var utroligt stærkt med bl.a. 20 spillere som havde plus handicap. Morten som har haft en utrolig stærk sæson, kom [LÆS MERE]

Resultater for 3. og 4. runde af Danmarksturneringen

20/06/2022|Kommentarer lukket til Resultater for 3. og 4. runde af Danmarksturneringen

I Weekenden blev der afviklet 3. og 4. runde af Danmarksturneringen. Gyttegård golfklub er en af de 4 jyske hold i elitedivisionen som udgør golfsportens svar på superligaen i fodbold. Lørdag tog holdet imod Aalborg [LÆS MERE]

Gyttegård Golf klubs eliteafdeling er med i toppen af både dansk og international golf. Eliteafdelingen har gennem mange år udviklet flere dygtige amatører og professionelle golfspillere. Resultaterne taler næsten for sig selv når man ser på de imponerende Individuelle præstationer spillere fra Gyttegård Golfklub har leveret gennem tiden. Gyttegård Golfklub har også vundet både guld, sølv og bronze i Danmarksturneringen for hold samt en flot sølvmedalje til EM for klubhold.

Gyttegård Golfklubs eliteafdeling har nok primært bemærket sig på herresiden men nogle meget lovende talenter på damesiden har betydet at vi også her forventer en lys fremtid forude.

Der er mange unge spillere i Gyttegård eliteafdeling og vi har et helt særligt fokus på at udvikle den enkelte spiller så godt som muligt i et godt træningsmiljø hvor alle er i øjenhøjde. Vi hjælper hinanden med at blive bedre.

Vores træner har tidligere både været inde over det Svenske og Danske landshold og det er vigtigt for os at have en træner der kan både udvikle og motivere.

Gyttegård Golfklubs eliteafdeling har stor opbakning blandt klubbens medlemmer og lokalområdet. En forholdsvis stor og fast gruppe af tilskuere er ofte med ude og følge vores spillere når de dyster i Danmarksturnering og det i en grad at det ofte bliver bemærket af vores modstandere.

Vi oplever en stigende interesse for vores eliteafdeling fra supportere, sponsorer, spillere og klubber rundtomkring os. Vi er beviste om at vi har en elite og spillere som skaber sig positiv opmærksomhed rundt omkring og det er vi både stolte og ydmyge omkring.

Hvis du har ambitioner om at udvikle dit spil til “the next level” og blive en del af en af Danmarks bedste eliteafdelinger så kontakt gerne vores eliteudvalg. Vi tager gerne en uformel snak om dine muligheder hos os.

Kontaktpersoner Eliteafdeling

Kim Fisker
Kim FiskerElite
tlf. 31693170
PGA-Træner
Mads Dam
Mads DamSpillerrepræsentant
tlf.
Martin Kamp
Martin KampSpillerrepræsentant
tlf.