Elite Golf
Gyttegård Golf Klub

1. holdet fra Gyttegård spiller i “super-ligaen” Santander Divisionen og været i slutspillet hele 4 gange. Det er blevet til sølvmedalje i 2007, bronze i 2009 og guld i 2018. Vi har ligeledes hold med i herre 3. division, herre 5. division og dame 3. division.

1. Hold
Elitedivision Vest

Martin Kamp, Ronni Kamp, Lars Christensen, Frederik Neltoft, Mads Christian Sølund Dam, Kasper Bach, Adam Rostbøll Kamp, Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard,

Fredrik Johnsson (Holdkaptajn), Kim Fisker (Holdleder), Peter Dam (Holdhjælper)

Pulje stilling

Damer
2. Division Vest

Cecilie Larsen, Lærke Larsen, Ditte Christine Dam Øhlenschlæger, Fie Skovdal Pedersen, , Vivi Stoklund, Amalie Svendsen, Birgitte Voss Vester (Holdkaptajn)

Pulje stilling

2. Hold herre
3. Division Vest

Christian Nicolajsen
Mikkel Østergaard
Stefan Mørkholt
Gustav German Kamp
Anders Gamsen
Jeppe Madsen
William Nielsen (Holdkaptajn)
Ole Højgaard
James Hillerström

Pulje stilling

Ungdom Gyttegård I
Kvalifikationsrække Vest

Daniel Træholt (holdleder og spiller), Nicklas Træholt, Matti Laursen og
Victor Eskildsen.

Pulje stilling

Ungdom Gyttegård II
Kvalifikationsrækken Vest

Marcus Völcker, Nikolaj Østergaard, Mikkel Landbo Thomsen og
Amalie Svendsen

Pulje stilling
Gyttegård Senior 2021

Senior
Kvalifikationsrækken Vest

Kim Fyhn, Ole Højgaard, Solveig Højgaard, Jens Elvang, Anette R. Raun, James Hillerström, Hans Beier, Jens Otto, Holdleder Michael Rasmussen

Pulje stilling

Elite
Nyheder

Gyttegård Golf klubs eliteafdeling er med i toppen af både dansk og international golf. Eliteafdelingen har gennem mange år udviklet flere dygtige amatører og professionelle golfspillere. Resultaterne taler næsten for sig selv når man ser på de imponerende Individuelle præstationer spillere fra Gyttegård Golfklub har leveret gennem tiden. Gyttegård Golfklub har også vundet både guld, sølv og bronze i Danmarksturneringen for hold samt en flot sølvmedalje til EM for klubhold.

Gyttegård Golfklubs eliteafdeling har nok primært bemærket sig på herresiden men nogle meget lovende talenter på damesiden har betydet at vi også her forventer en lys fremtid forude.

Der er mange unge spillere i Gyttegård eliteafdeling og vi har et helt særligt fokus på at udvikle den enkelte spiller så godt som muligt i et godt træningsmiljø hvor alle er i øjenhøjde. Vi hjælper hinanden med at blive bedre.

Vores træner har tidligere både været inde over det Svenske og Danske landshold og det er vigtigt for os at have en træner der kan både udvikle og motivere.

Gyttegård Golfklubs eliteafdeling har stor opbakning blandt klubbens medlemmer og lokalområdet. En forholdsvis stor og fast gruppe af tilskuere er ofte med ude og følge vores spillere når de dyster i Danmarksturnering og det i en grad at det ofte bliver bemærket af vores modstandere.

Vi oplever en stigende interesse for vores eliteafdeling fra supportere, sponsorer, spillere og klubber rundtomkring os. Vi er beviste om at vi har en elite og spillere som skaber sig positiv opmærksomhed rundt omkring og det er vi både stolte og ydmyge omkring.

Hvis du har ambitioner om at udvikle dit spil til “the next level” og blive en del af en af Danmarks bedste eliteafdelinger så kontakt gerne vores eliteudvalg. Vi tager gerne en uformel snak om dine muligheder hos os.

Kontaktpersoner Eliteafdeling

Kim Fisker
Kim FiskerElite
tlf. 31693170
Fredrik Johnsson
Fredrik JohnssonGolftræner
Tlf. 6016 2339
Mads Dam
Mads DamSpillerrepræsentant
tlf.
Martin Kamp
Martin KampSpillerrepræsentant
tlf.