Elite Golf
Gyttegård Golf Klub

1. holdet fra Gyttegård spiller i “super-ligaen” Santander Divisionen og været i slutspillet hele 5 gange. Det er blevet til sølvmedalje i 2007, bronze i 2009 og guld i 2018. Vi har ligeledes et hold med i herre 3. division, 1 ungdomshold i 1. Division, 1 seniorhold i 3. Division og et hold i dame 1. division.

1. Hold
Elitedivision Vest

Martin Kamp, Lars Christensen, Frederik Neltoft, Mads Christian Sølund Dam, Adam Rostbøll Kamp, Jakob Graver Nissen, Morten Lykkegaard, Victor Eskildsen

Brian Højgaard (Holdkaptajn), Peter Dam (Holdhjælper)

Damer
1. Division Vest Pulje 1

Cecilie Larsen, Lærke Larsen, Fie Skovdal Pedersen, Birgitte Voss Vester, Amalie Svendsen, Ditte Christine Dam Øhlenschlæger (Holdkaptajn)

2. Hold herre
3. Division Vest Pulje 2

Christian Nicolajsen, Mikkel Østergaard, Stefan Mørkholt
Alex Løkkegaard, Lucas Hoffmann, Anders Gamsen, William Brodin,
Niels Jensen, Victor Eskildsen, Mikkel Landbo, Nikolaj Østergaard, Tobias Stoklund

Brian Østergaard (Holdkaptajn)

Ungdom Gyttegård
1. Division Vest Pulje 3

Marcus Völcker, Nikolaj Østergaard, Mikkel Landbo Thomsen,
Amalie Svendsen, Malthe Dam, Alexander Axelsen, Lucas Hoffman

Senior
3. Division Vest Pulje 2

Kim Fyhn, Ole Højgaard, Solveig Højgaard, Anette R. Raun, James Hillerström, Hans Beier, Jens Otto Højgaard, Jørgen Hauge, Carsten Serup Poulsen, Henrik Barfoed, Holdleder Michael Rasmussen

Elite
Nyheder

Status efter weekendens danmarksturnering

18/06/2024|Kommentarer lukket til Status efter weekendens danmarksturnering

Så er de første 2 divisionsweekender afviklet og hermed status Lørdag var holdene i aktion på udebane, og søndag havde vi igen samtlige hold på hjemmebane i Gyttegård Se alle holds puljestillinger HER Elitedivisionsherrerne var [LÆS MERE]

Gyttegård sejrede med alle 5 hold på hjemmebane

28/05/2024|Kommentarer lukket til Gyttegård sejrede med alle 5 hold på hjemmebane

Så er de to første divisionsdage afviklet og en rammende sætning kan passende være: Ude godt men hjemme bedst. Søndag på hjemmebane gjorde Gyttegårds hold nemlig rent bord, og nappede 5 sejre ud af 5 [LÆS MERE]

Omspillet fra Made in Himmerland 2023

11/07/2023|Kommentarer lukket til Omspillet fra Made in Himmerland 2023

Gense det magiske 6-hullers omspil fra Made in Himmerland 2023.

Morten Lykkegaard om 2022

02/06/2023|Kommentarer lukket til Morten Lykkegaard om 2022

Fire 1. pladser og en 4. plads - hør mere fra Morten om året der gik.

Gyttegård Golf klubs eliteafdeling er med i toppen af både dansk og international golf. Eliteafdelingen har gennem mange år udviklet flere dygtige amatører og professionelle golfspillere. Resultaterne taler næsten for sig selv når man ser på de imponerende Individuelle præstationer spillere fra Gyttegård Golfklub har leveret gennem tiden. Gyttegård Golfklub har også vundet både guld, sølv og bronze i Danmarksturneringen for hold samt en flot sølvmedalje til EM for klubhold.

Gyttegård Golfklubs eliteafdeling har nok primært bemærket sig på herresiden men nogle meget lovende talenter på damesiden har betydet at vi også her forventer en lys fremtid forude.

Der er mange unge spillere i Gyttegård eliteafdeling og vi har et helt særligt fokus på at udvikle den enkelte spiller så godt som muligt i et godt træningsmiljø hvor alle er i øjenhøjde. Vi hjælper hinanden med at blive bedre.

Vores træner har tidligere både været inde over det Svenske og Danske landshold og det er vigtigt for os at have en træner der kan både udvikle og motivere.

Gyttegård Golfklubs eliteafdeling har stor opbakning blandt klubbens medlemmer og lokalområdet. En forholdsvis stor og fast gruppe af tilskuere er ofte med ude og følge vores spillere når de dyster i Danmarksturnering og det i en grad at det ofte bliver bemærket af vores modstandere.

Vi oplever en stigende interesse for vores eliteafdeling fra supportere, sponsorer, spillere og klubber rundtomkring os. Vi er beviste om at vi har en elite og spillere som skaber sig positiv opmærksomhed rundt omkring og det er vi både stolte og ydmyge omkring.

Hvis du har ambitioner om at udvikle dit spil til “the next level” og blive en del af en af Danmarks bedste eliteafdelinger så kontakt gerne vores eliteudvalg. Vi tager gerne en uformel snak om dine muligheder hos os.

Kontaktpersoner Eliteafdeling

Kim Fisker
Kim FiskerElite
tlf. 31693170
Brian Højgaard
Brian HøjgaardHead Pro
60790086
Mads Dam
Mads DamSpillerrepræsentant
tlf.
Martin Kamp
Martin KampSpillerrepræsentant
tlf.