Hovborg Kro Open 2021

Den 1. og 2. maj afholdes den 27. eliteturnering på Gyttegård Golf Klub – Hovborg Kro Open.

Startliste der tæller 7 landsholdsspillere, 5 fra herrelandsholdet og 2 fra drengelandsholdet er det til dato stærkeste felt handicap mæssigt i turneringens historie.

Stilling

Spillere

Køn: Mand
Alder: 0 – 99
HCP: +8,0 – 5,0
Max. antal deltagere: 78 Spillere
Ventelisteprincip: Laveste handicap

3 runder

Cut Top 36, efter 36 huller.

TURNERINGSKOORDINATOR
Thomas Hartwich | thh@dgu.org

GGK spillere

William B. S. Nielsen
Jeppe Madsen
Victor S. Johnsson
William S. Johnsson
Anders F. Gamsen
Adam Kamp
Lars Christensen
Martin Kamp
Christian Nicolajsen
Kasper B. Jensen

Turneringsledelse

Hardy Sørensen
20849052
hars@bbsyd.dk

Billeder

Vindere Hovborg Kro Open 2021
Fra venstre: August Thor Høst, Odense Eventyr Golf, sponsor Jørgen Jørgensen, Hovborg Kro og Martin Kamp, Gyttegård Golf Klub

Historie

I 1994 startede denne turnering med Agrometer, Grindsted som sponsor og senere har Boysen Tryk, Grindsted ved Flemming Boisen og Schweitzer Graphic sponsoreret turneringen, indtil Hovborg Kro ved Jørgen Jørgensen fra 2004 og indtil nu har været en meget fin sponsor. Det betyder, at Hovborg Kro har været sponsor 17 gange

Igennem årene har mange kendte golfspillere vundet turneringen.

Klubbens egen spiller Claus Mølholm vandt de første 2 gange, hvorefter den senere professionelle spiller Søren Hansen vandt i 1996. Senere er Anders S. Hansen, Juelsminde, Jeppe Huldahl, Holstebro og Morten Ørum, Silkeborg blandt vinderne.

I de senere år har klubbens egne spillere vundet turneringen flere gange. Nicolaj Højgaard (2016) og Rasmus Højgaard (2017) er de seneste lokale vindere. Desværre kan Rasmus og Nicolaj ikke deltage i dette års match, da de er optaget af turneringer for professionelle på Europatouren og i USA.

Af de 78 deltagende spillere har 63 et handicap bedre end 0 altså plus-handicap, hvilket er helt fantastisk. Gyttegård Golf Klub har 11 spillere til start i det stærke felt.

I weekenden er der mulighed for at komme ud og opleve nogle af Danmarks bedste golfspillere og hvem ved måske kommende verdensstjerner på banerne i Gyttegård.

Der er gratis adgang for publikum begge dage og Cafe Gyttegård tilbyder forskellige dejlige anretninger samt kolde og varme drikke når der er behov for en pause.