Om personen kan man sige:

Prisen gives til et medlem, der gennem hele sin væremåde har gjort sit til, at Gyttegård Golf Klub ner et rigtigt godt sted at være, og til en klub som man er stolt af at være medlem af.
Ja hvem kan så falde ind under denne beskrivelse. Lad mig afsløre, at det drejer sig om en mand. Han er ikke formand for noget udvalg, men det er han sikkert heller ikke derhjemme.

Han er medlem af forskellige udvalg, han er yderst hjælpsom og siger næsten ja. Men han har den opfattelse, at han også kan tillade sig at sige “det kan jeg desværre ikke”. Når han siger fra, kan det skyldes at han skal sydpå, ikke nødvendigvis for at spille golf eller sole sig. Så han har fundet andre ting at lave sydpå.

I de udvalg han er med i, er han vellidt og respekteret af alle.

Af én af sine formænd får han skudsmålet “I denne person har jeg sikret at der fortsat er kontinuitet i udvalget. Og jeg er næsten altid sikret en afløser til opgaverne der skal løses”.
Han har været medlem i 8 år, og stort set været aktiv i samme periode. Han er med i bl.a. Baneserviceudvalget og begynderudvalget.
Årets GGKér 2012 er Henning Guldbrand