ÅRETS GGK`ER 2022

  • Medlemmer som har ydet en bemærkelsesværdig indsats, som er
  • Uegennyttig, og som
  • Tjener som rollemodel for andre medlemmer

 

I 2022 har der været en del personer som kunne modtage prisen. Vi er så heldige at der er mange som kandiderer til prisen som årets GGK`er. Der er endda rigtig mange, og også mange som har modtaget denne pris eller en anden pris tidligere. Valget har været svært men en person har sat sig selv i spil via sit engagement i klubben.

Igen i år går prisen til et medlem som hører til den yngre gruppe af voksne golfspillere. Personen er også forholdsvis ny på senen, men ikke desto mindre en person som i den grad har taget golf`en til sig, og ikke mindst Gyttegårds DNA til sig. Personen er yderst hjælpsom og har allerede involveret sig i flere udvalg, og hjælper også til på de dage hvor vi har indkaldt alle frivillige til et stykke arbejde her i klubben. I den tid hvor vores person har været i klubben tror jeg ikke vi har set et surt ansigt, men derimod et smil eller glimt i øjet. Hvis det ikke lige går som det skal på banen, så kommer det nok næste gang.

I begynderudvalget er vi mægtig glade for personen – han er allerede blevet en vigtig brik med sit positive livssyn og glæde ved spillet.  Stort tillykke til  Jimmi Mathiesen med prisen som årets GGK`er 2022.