For at sikre bedst mulige betingelser for vores greens i gennem efteråret samt den kommende vinter, vil vi i uge 41 (Mandag d. 9/10 og Onsdag d. 11/10) arbejde lettere intensivt på at få hærdet græsset på bedst mulige måde.

Det betyder:

Mandag d. 9/10 bliver der efter klipningen tilført en meget lille form for granuleret gødning, Produktet her er med til at forbedre rodzonen betragteligt og vil afhjælpe skadelige situationer som f.eks. drastiske fald i pH-værdien.

Onsdag d. 11/10 bliver der efter klipningen kørt en koncentreret mængde topdress ud, som efterfølgende vil blive måttet ned. Når processen er færdig, bliver der tilført 2 yderligere former for granulat. Partikelstørrelsen på disse vil være varierende.
Produkterne styrker græssets immunforsvar, og sikre dermed græssets overlevelse i overvintringstiden. Der af kommer også en mere kontrollerende vækst den resterende del af sæsonen.

 

I samme omgang ville vi gerne have prikket greens, men det har den sidste uges nedbør desværre sat en stopper for. Vi vil derfor prikke greens så snart vejret tillader det – Vi informerer så snart vi kan se mulighed.