Vi oplever I øjeblikket rigtig mange nedslagsmærker, som desværre ikke er rettet op. DET SKAL DE!

Greens er meget bløde (pga nedbør), og det betyder at dine nedslagsmærker er så dybe, at du ikke kan undgå at få øje på dem!

Det er afgørende vigtigt for vore medlemmer og gæster, at banen er tip top når der skal puttes. Derfor skal vi være særligt opmærksomme på at rette nedslagsmærker op, og dertil hjælpe vores medspillere med at huske det.
Det gør samtidig betingelserne meget lettere for greenkeeperne, at skabe så god en putteoverflade som muligt.

Kan du ikke finde dit eget nedslagsmærke –  bed venligst dine medspillere om at hjælpe.

Der, hvor bolden slår ned, bliver jorden komprimeret og det ødelægger græssets vækstmiljø. Hvis ikke nedslagsmærket repareres omgående dør græsset. Et urepareret nedslagsmærke er måneder om at læge sig selv. Et nedslagsmærke, der repareres er lægt på et døgn. Så derfor skal nedslagsmærker altid rettes op. Det er egentlig ganske enkelt – og kan du ikke finde dit eget nedslag på den aktuelle green, så ret et andet nedslagsmærke op.

Er du i tvivl om hvordan man retter et nedslagsmærke op – se denne korte video ved at trykke HER