Kære Medlemmer

Som de fleste er klar over, så er der faldet rigtig meget vand det sidste stykke tid.

Det er en stor udfordring for alle golfbaner og general drift af en golfklub. Mange golfbaner rundt om os er ramt, selvfølgelig er nogle hårdere ramt end andre – Enten er de lukket eller delvist lukket pga. vand.

Hul 6 + 7 og Driving Range er heller ingen undtagelse i Gyttegård. Isoleret set over de sidste 6 måneder, har vi modtaget 500 mm vand mere end samme periode sidste år. Det er voldsomt, og er et emne vi tager rigtig seriøst, og arbejder med hver dag i golfklubben.

Som nogle sikkert allerede har erfaret, så er boldkassen stadig låst. Hvis man bevæger sig ud på rangen, vil man hurtigt kunne se hvorfor. Af de ca. 2500 vinterbolde der var til stede ved vinterens start, er nu ca. 2000 af dem ca. 3 cm under overfladen. Hvis der lukkes op for tidligt, vil konsekvensen være den samme. Der kan ikke samles bolde med samleren, der kan ikke køres på græsset, og boldene vil efterfølgende blive ødelagt når græsset skal klippes. Vi tager stilling til situationen hver dag. Vi håber på forståelse – Vi håber også, at solen snart kommer frem for alvor, for vi glæder os rigtig meget til at byde både medlemmer og gæster velkomne til ”Ordentlig sommer golf”.

Banen ser ellers godt ud, greens og teesteder er fine og der er dejligt grønt, så vi er sikker på at banen snart står knivskarp.

Vi ses i klubben!