Det har været et mærkeligt år, hvor corona influerede på rigtig meget. Men på trods af dette er vi lykkedes med mange ting. For 2022 håber og tror vi på et mere normalt år.

Æresmedlemmer

For første gang i Gyttegårds lange historie har vi fået Ved et klubarrangement på Hovborg Kro med næsten 150 deltagere, blev Nicolai Højgaard og Rasmus Højgaard æresmedlemmer i Gyttegård. Motiveringen for udnævnelsen er, at man skal være en fornem repræsentant for de bedste værdier i golfsporten. Man er forbillede for golfspillere for sit spil og indstilling til sporten. Man har sat Gyttegård Golf Klub i Billund på verdenskortet i kraft af unikke resultater i golf. Man skal ved sin indsats sætte varige spor i klubbens historie og udvikling. Alle disse ting passer godt på Rasmus og Nicolai.

Rasmus og Nicolai æresmedlemmer i Gyttegård Golf Klub

Nye elite spillere

Et meget stort velkommen tilbage til Jakob Graver Nissen og Morten Lykkegaard. Efter nogle år i Kolding har vi nu disse tilbage til sæson 2022.
Det glæder vi os til, og det bliver rigtig godt.

Ny træner

Efter det blev klart at Fredrik sagde ja til et tilbud om at blive træner i Kolding, har vi været på jagt efter en ny pro. Og det er lykkedes, for pr. 1. marts 2022 tiltræder vores nye pro. Vi kan desværre ikke fortælle navnet endnu, fordi meddelelsen om vores nye træner, skal koordineres med den klub han forlader.

Men vi forventer en præcis udmelding i starten af næste år.

Ny golfmanager

Den 29. december skrev vi under på en aftale med en ny golfmanager, samme dag som vi skrev under på en aftale om en ny træner. Den nye golfmanager starter også 1. marts, men også her må vi af hensyn til koordineringen med vedkommendes nuværende arbejdsplads, vente med at fortælle navnet.

Vi glæder os meget til samarbejdet med både træner og golfmanager, og er sikre på vi har fundet nogle rigtig dygtige og serviceorienterede personer.

På bestyrelsens vegne

Hans Bennetzen