Det er en stor glæde at vi nu kan melde endeligt ud om både ny golfmanager og ny træner til Gyttegård. Begge tiltræder 1. marts 2022

Nicolai Jørgensen bliver ny træner på Gyttegård. Nicolai er 32 år, han blev PGA Pro i 2019, og har siden været assistent træner i Esbjerg Golfklub.
Han har trænet alle aldre og niveauer. Specielt har han været ansvarlig for alle juniorer i Esbjerg Golfklub, og har blandt andet også været en af Jonas Lykkes (vinder af DM i hulspil 2021) tekniske trænere.

I Gyttegård bliver Nicolai, ligesom Fredrik var, træner for juniorer, elite, begyndere og alle øvrige medlemmer. Da Fredrik først fratræder 1. april og Nicolai tiltræder 1. marts, er der fin tid til, at Nicolai kan få overleveret al den viden Fredrik har om træningen i Gyttegård.

Vi er sikre på, at vi med valget af Nicolai får en dygtig træner, der kan udvikle os yderligere.

Ditte Dam Øhlenschlæger bliver ny golf manager på Gyttegård. Ditte er 36 år og har levet en del af sit liv på Gyttegård siden hun var ganske ung. Hun har Gyttegård DNA i blodet, og hun spiller på vort damehold i 1. division.

Ditte har en karriere i speditionsbranchen og arbejder i dag som luftfragtspeditør hos Blue Water Shipping i Billund. Og har nu valgt er karriereskift, til glæde for Gyttegård.

Som golfmanager får Ditte ansvaret for hele den daglige drift på Gyttegård, og vi er sikre på at vi med valget af Ditte får en dygtig og kompetent golfmanager.

Jeg håber at alle medlemmer vil tage godt imod vore 2 nye medarbejdere.
Med venlig hilsen og på bestyrelsens vegne Hans Bennetzen