Rasmus har på 12 dage vundet Skandinaviens største amatørturnering, hentet en bronze til Danmark til EM for ungdomshold og altså nu vundet den stærkeste turnering i Europa for U16 spillere. Rasmus lå inden finalerunden nummer 1 og førte med bare et slag. Hvis du vil vide hvordan man så spiller finalerunden så er svaret her – spil den laveste runde så er der ingen der kan hente dig. Med den laveste finalerunde i -5 blev Rasmus suveræn vinder af turneringen med hele 6 slag til nummer to. Nicolai blev nummer 25 i turneringen men i U15 rækken blev han faktisk nummer 9 så også Nicolai kan være godt tilfreds med turneringen overordnet set.

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?