Rasmus Højgaard vinder Oure Junior Masters 2017 – Nicolai bliver nummer 2 med samme score i turneringen (-3). De unge drenge fra Gyttegård fik for alvor vist sig frem her fra sæsonstart og ud over en første og anden plads fik Jens Christian en fin femteplads (I par for turneringen). Det blev meget spændende og først til allersidst stod det klart hvordan placeringerne skulle fordeles. Vinderen skulle findes matematisk efter at 3 spillere havde sluttet turneringen i -3. I dette tilfælde blev det altså afgjort ud fra hvem der havde leveret den bedste runde i dag.

Rasmus var varm og 7 birdies og en egale var med til at dagen for ham endte med -6, hvilket gav ham 1. pladsen. Nicolai leverede en solid runde i -3 og blev dermed nummer 2 foran Frederik Sejr fra Mollerup ved Aarhus som blev nummer 3 (-1 i dag). Jens Christian sluttede i par sammen med Carl Emil Nielsen fra Helsingør men desværre med en dårligere score i dag hvilket betød en femte plads til JC. En fin start fra Jens Christian Tvergaard som Gyttegårdspiller og vi glæder os til at se mere til ham.

På pigesiden var der ikke nær så stor spænding i et lille felt fik Cecilie en 3 plads Lærke en 4 plads. Efter en lidt forkølet start lørdag, fik Cecilie gang i sit spil og leverede en fin runde Søndag hvor hun overhalede lillesøster, som ellers førte den indbyrdes duel inden dagens runde. Lærke formåede at holde Amanda (med hcp. 4,4) på afstand med 2 slag hvilket må siges at være godkendt.