Denne weekend blev der spillet 2 store U-22 turneringer i Danmark og både i Viborg og på Møn var der Gyttegård spillere på podiet. På Møn, var der på herresiden samlet et utroligt stærkt felt af spillere, hvoraf 33 af spillerne havde et hcp. bedre en 0 (altså et + handicap). Efter lørdag var både Nicolai og Rasmus Højgaard i top 10 og derfor blev der set frem til noget godt golf søndag. Rasmus lavede en birdie, en bogey og resten i par og endte dermed som delt 10’er. Nicolai derimod spillede banen i -3. Desværre missede han lige akkurat muligheden for at komme i omspil med et par missede eagle muligheder på par 5 hullerne (16 og 18.). På pigesiden spillede Cecilie i Viborg hvor der var 6 spillere med der havde et bedre hcp. end Gyttegårdpigen. To gode runder i 80 og 78 betød at Cecilie løb med 2. pladssen i Viborg. Et slag bedre end hjemmebanespilleren Julie Nygaard.