Vinder af Hovborg Kro Open 2017 (efter omspil med brormand) blev Rasmus Højgaard. Efter 3 runder i samlet -10, skulle der et omspil til på hul 1, før Rasmus kunne lade sig hylde som vinder. -10 er i øvrigt ny vinder-rekord for turneringen. Nicolai har dog stor ære af turneringen og tvillingerne spillede en spændende førerbold hvor de to kombattanter skiftedes til føre turneringen. Alt i alt en imponerende indsats af de to Højgaard-drenge som sluttede 4 slag bedre end den nærmeste konkurrent (Emil Søgaard fra Ikast). Tillykke Rasmus med den fornemme sejr og også stort tillykke til dig Nicolai med den fine 2. plads

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?