DM i Mid-Age golf sluttede med 4 af Gyttegårds spillere i top 10. Smukt vejr og en fantastisk bane, skønne frivillige og dejlige publikummer – dannede rammen om dette års danmarksmesterskab for Mid-age golfere (30+). For spillerne fra Gyttegård skal det største tillykke lyde til Martin Kamp som kæmpede sig til en flot 2. plads – kun et slag fra et omspil. Ole Højgaard (som søndag også havde fødselsdag) og Ronni Kamp sluttede begge på +9 som gav dem en 7 og 8 plads. Sidst men ikke mindst sluttede Ditte Dam Øhlenschlæger på en 6. plads på damesiden. Et flot mesterskab som Gyttegård golfklub bestemt godt kan være tilfredse med

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?