Rasmus Højgaard vinder KGC Masters sponsored by Autocentralen 2017, med ny banerekord i Kolding Golf Club. Det var ellers brormand Nicolai Højgaard der efter to gange 18 huller lørdag, havde bragt sig i front for turneringen i samlet -3 og dermed havde en lille fordel før søndagens afgørende 18 huller. Nicolai spillede faktisk også en god gang golf søndag men INGEN kunne følge med Rasmus som bare leverede en omgang golf fra en anden verden. Hele 8 gange kunne Rasmus samle bolden op af et hul med en birdie på kortet og en enkelt gang med en eagle, for en runde 10 slag bedre end banen (i alt 60 slag). Faktisk havde Rasmus et put på 18 hul for at bryde de 60 men den sneg sig desværre lige forbi hullet. Det var længe nok til at overhale alt og alle og Rasmus vandt turneringen i samlet -9.
Nicolai havde stor ære af turneringen og sluttede som nummer 4 efter en runde i par og samlet -3. Sidste Gyttegårdspiller (Jens Christian Tvergaard) som spillede med i Kolding leverede også et rigtigt fint resultat og sluttede som delt 10’er i +4.
Kolding GC havde igen i år sat banen helt fantastisk op med greens der løb op til 12,8 på stepmeteren (det er meget hurtige greens) og greenkeeperene havde arbejdet intenst på at få banen til at stå flot – og det må man sige lykkedes meget godt.
Flot turnering af Kolding GC og sikke en magtdemonstration af Gyttegårds unge spillere
Tillykke Rasmus Højgaard