Lærke Larsen er vinder af Lalandia Junior Open 2017.
Dejligt at få en hjemmesejr på vores vidunderlige bane. Hvis man så på pigernes hcp. inden de slog ud i turneringen, så det ud til at der ville blive hård kamp om sejren, men Lærke ville det anderledes og vandt turneringen med hele 9 slag ned til nummer to. Tillykke Lærke og godt spillet.
På drengesiden blev Christian Nicolaisen den bedst placeret Gyttegårdspiller som 10’er, Adam Kamp blev nummer 11. Kasper B. Jensen blev nummer 14 og Jeppe Madsen fik en placering som nummer 16. De sidste to drenge var Frederik Egsgaard Christensen (nummer 20) og Mikkel Østergaard (nummer 26).
Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?