Det danske herrejuniorlandshold i golf, der har brødrene Rasmus og Nicolai Højgaard fra Gyttegård Golf Klub med i truppen, vandt lørdag guld ved hold-EM, der blev afviklet på La Manga i den spanske Murcia provins.

Turneringen, der havde deltagelse af 16 nationer, blev indledt med to slagspilsrunder tirsdag og onsdag, og her spillede de danske drenge sig til en fornem 3. plads, og kvalificerede sig dermed til A-finale spillet, der blev afviklet som hul-spil.

Her mødte de torsdag England i kvartfinalen, og vandt med 4-3. Fredag blev Sverige så besejret, igen med 4-3, og dermed var holdet finaleklar mod værtsnationen Spanien, der var gået videre ved at slå henholdsvis Irland og Italien.

I dagens finale vandt Danmark begge formiddagens foursomes og kunne således gå til frokost med en 2-0 føring inden eftermiddagens fem singler. Og puha hvor blev det spændende. To sejre og tre nederlag i singlerne. Og EM guld til Danmark. 4-3 over værterne.