Stefan Mørkholt spillede her i weekenden DM i ParaGolf som forsvarende mester. A-rækken blev traditionen tro en magtdemonstration af Gyttegaardspilleren Stefan Mørkholt som sluttede i +2 brutto, hvilket var 12 slag bedre end Jon Johanneson fra Hillerød og 14 slag bedre end det unge talent Rasmus Løt fra Kalø Vig.

På H.C. Andersen Golfklub ved Bogense genvandt Stefan altså i fornem stil Danmarksmesterskabet og kan igen, igen, igen kalde sig for Dansk mester. Tillykke til alle nye Danmarksmestre men selvfølgelig et ekstra stort tillykke til vores egen Stefan Mørkholt

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?