Tillykke til Nicolai Højgaard som igen kan kalde sig vinder af Hovborg Kro Open. Nico kom banen rundt i -6 og havde ikke en eneste bogey i finalerunden og det var lige nok til at vinde turneringen med et slag foran Jacob Jørgensen fra Sønderjyllands Golfklub. Rasmus Højgaard satsede hele butikken i andet slaget på hul 18 og det kostede en tur i skoven – og en bogey. Rasmus fik sig dog alligevel en rigtig flot 3. plads. Tak til alle elitespillere som deltog i turneringen, de mange tilskuere som pyntede turneringen og turneringsudvalget for en flot jubilæumsturnering.

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?