Med imponerende 23 slag samlet under par har Danmark tilkæmpet sig sejren i VM for juniorhold i golf. Medvirkende til det flotte resultat er de to Højgaard-tvillinger fra Billund, Nicolai og Rasmus, der i øvrigt satte sig på de to øverste pladser i turneringen i Japan.

Vinderen af den individuelle turnering blev Rasmus Højgaard, der endte med samlet 16 slag under par efter at have gået de fire runder i 68, 68, 68 og 64 slag. Brormand Nicolai blev nummer to med 12 under par efter runderne på 65, 68, 72 og 67 slag.

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?