Rasmus og Nicolai Højgaard vandt i dag sammen med John Axelsen verdensmesterskabet (Eisenhower Trophy) i Golf.

De to 17-årige tvillinger Nicolai og Rasmus Højgaard kan nu kalde sig verdensmestre. De to lokale amatør-golfspillere fra Gyttegård Golfklub blev lørdag verdensmestre for herrehold sammen med John Axelsen fra Sorø Golfklub.

Verdensmesterskabet for herrehold er ifølge Dansk Golf Union uden sidestykke – Danmark har kun en gang tidligere fået medajle. Det var i 2010, hvor det danske hold vandt sølv i Argentina.

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?