Cecilie Larsen vandt i dag KLG – Wilson Junior Open 2019 på banen i Kaj Lykke Golfklub. En flot anden runde i 75 slag banede vejen for sejren. I dag lykkedes mit kortspil rigtig godt, og min putter var rigtig god udtaler hun, efterfulgt af et “det var vildt fedt”. I sidste uge missede Cecilie lige akkurat 1. pladsen med et slag i Viborg, men i dag kunne ingen følge med hende og dermed kunne hun altså lade sig hylde som vinder.
Det er fedt og få en god start, og få belønning af sit hårde vinter arbejde, og så giver det god motivation sluttede en glad Gyttegård-pige. Lillesøster Lærke var også med og spillede igen en flot turnering hvor hun sluttede på en fin 4. plads.
Tillykke Cecilie
Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?