Lærke Larsen vinder efter omspil Kolding Junior Open sponsored by Autocentralen foran storesøster Cecilie.
Endnu engang kan vi berette om flotte resultater fra de to Larsen-piger. Efter 4 runder i 75 slag (to af dem hver) stod det helt lige mellem de to Gyttegård-piger. Katrine Toftgaard Pedersen fra Vejle var den eneste der kunne hamle op med resultatet +10 og dermed skulle de 3 piger ud i et omspil. Efter hul 1 var det slut for Vejlepigen og kun søskendeparret Cecilie og Lærke var tilbage. De to piger delte derefter hul 2, men efter hul 3 kunne Lærke kalde sig for vinder af turneringen. ”Det var fedt at prøve, at komme i omspil. Det havde jeg aldrig prøvet før, så jeg var spændt og lidt nervøs. Det var vildt fedt at prøve og det blev en intens kamp mod Cille til sidst” udtalte Lærke efterfølgende. Cecilie ville selvfølgelig gerne have vundet men hun kunne dog glæde sig over Lærkes sejer. “Det er selvfølgelig super ærgerligt, men jeg lavede en fejl og Lærke spillede godt, så hun har fortjent det!”
Både Cecilie og Lærke har arbejdet hårdt på træningsbanen og det begynder man at kunne se på deres resultater i diverse turneringer, hvor det i år er blevet til flere fine placeringer. Til spørgsmålet om hvad der fungerede specielt godt i denne weekend, udtalte Lærke ”Min driver fungerede rigtig godt og jeg ramte mange fairways. Derudover holede jeg nogle gode puts.”.
Endnu engang – Tillykke til dig Lærke med den flotte sejer og også et stort tillykke til dig Cecilie med den flotte 2. plads.