Martin Kamp spillede sig tidligere i dag til sejren på Senior Tour II – MidAge på Holmsland Klit Golfklub. Martin var allerede i spidsen efter lørdagens første 18 huller, som han gik i 74 slag. Den føring udbyggede han så da han i dag gik turneringens bedste runde i 70 slag. De svære betingelser var et vilkår for alle og det var Martin meget bevist om. ”Min tålmodighed var det der fungerede bedst. I de svære betingelser laver alle fejl og det gjorde jeg også, men var god til at komme igen fordi jeg ikke forcerede noget” fortæller Martin efter sejren. Martin havde et klart mål med at deltage i denne turnering. ”Turneringen blev brugt til at være besluttet på at holde fast i de beslutninger jeg traf med henblik på at kunne performe bedst muligt i de kommende divisionsmatcher.” sluttede Martin.

Tillykke Martin