Så starter Danmarksturneringen snart – men i et anderledes format. Turneringens kampe bliver halveret og dermed er der kun 3 puljekampene til at spille sig til et godt resultat. 2 af disse 3 kampe spilles den 13 og 14 Juni og ingen hold kommer til at spille på hjemmebane. Vil I ud og heppe på vores fantastiske elite bliver I derfor nød til at køre lidt. Her er et overblik over hvem Gyttegårds hold skal møde og ikke mindst hvor:

Lørdag d. 13
Gyttegård 1 – Esbjerg (Spilles på Sønderjyllands Golfklub)
Gyttegård 2 – Stensballegård (Spilles på Give Golfklub)
Gyttegård D – Herning (Spilles på Silkeborg/Ry Golfklub – Ry-banen)

Søndag d. 14
Gyttegård 1 – Sønderjylland (Spilles på Esbjerg Golfklub – Myretuen)
Gyttegård 2 – Horsens (Spilles på Stensballegård Golfklub)
Gyttegård D – Silkeborg/Ry (Spilles på Herning Golfklub)

Kom gerne og støt vores elitehold og hjælp dem til at levere gode resultater for Gyttegård Golfklub.

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?