Martin Kamp vandt i dag Senior Elite Tour (30+) II på Ikast Tullamore Golf Club.

Martin startede finaledagen 5 slag efter den lokale Jonas Nissen efter en første runde i 75 slag. I dag spillede Martin så i bold med Ronni Kamp og Thomas Andresen (Birkemose). Martin lage lidt sløjt ud med bogeys på de første to huller og så begyndte tingene stille og roligt at lykkedes. En 2’er på 5. hul som er et par 4 hul – og en birdie på det efterfølgende hul 6 og så var + vendt til -.

Martin lukkede turneringen af med 4 birdies på de sidste 4 huller og en scorer for dagen i ny banerekord 66 slag.

Martin selv var ikke for fin til at nyde Ronnis golfspil ”De første 16 huller var ren opvisning fra tee til green for Ronni men putteren drillede ham i dag så jeg gik egentlig bare og nød hans spil og først til sidst tog min egen runde fart med et holet indspil på 15. for birdie og så 3 regulære  birdies til slut.” udtaler Martin. Ronni sluttede på en flot delt 5. plads.

Opmærksomheden gik også den anden vej således udtaler Ronni ” Jeg fik æren af at opleve den flotte runde i og med at Martin og jeg gik i samme “bold” i dag. På de kuperede greens kunne jeg se en velspillende Martin udnytte de chancer der bød sig”

Alt i alt en flot weekend i Ikast af de to Kamp drenge