Det er mandag, det har været en dejlig weekend i golfens tegn. Sidder her og opsummerer lidt på alt der sket. Alle vores hold har været i ilden og gjort det fantastisk.

1 hold herrer: Vinder lørdag over Silkeborg 12-6 og søndag over Kolding 12-6. Om lørdagen viser igen Rasmus og Nicolai at de ikke glemt hvor de kommer fra og bidrager til vores sejer! Tak drenge, i er et godt foredømme og gode ambassadører for jer selv og Gyttegård. Også stort tak fra mig for den snakke vi hade (I ved hvad jeg mener).

Om søndagen skulle vi klare det uden jer. Drengene viser en fantastik kampmoral  og holdånd og går ud med ild i øjnene. Fantastisk og se og opleve for mig på sidelinjen 😊 ved bare ikke hvis midt hjerte bliver ved med og klare det her. Super flot præstation👍💪

Vores dygtige piger! I har en mærkelig dag om lørdagen og vi må se hvordan det ender, i lader dog ikke dette påvirke jeres gode humør. I hiver igen hjem en stor sejer på 9-0 om søndagen og viser at i hører hjemme i den topstrid der venter jer. Udover det så har også I et godt sammenhold som er en fornøjelse og være en del af, dejlig humor og kampånd, tak for jer😊!

Vores 2 hold herrer. I vinder om lørdagen og deler kampen om søndagen  mod Breinholdtgård efter en gyser på 18 green (det er det jeg når at se). I virker også og have fundet et godt mix af ungdom og erfaring der også er med og slåes i toppen af jeres division, fantastisk!

Vores senior hold: For første gang har vi et seniorhold. I har brændt banen af og besejret alt modstand i år! Også denne weekend står i som vinder og er godt på vej som vinder! I gør en fremdragende indsats og virker også og have fundet jeres rytme. Det er intet mindre end imponerende!👍💪👊!

Vi har også 2 nye ungdomshold: også i har gjort en fremdragende indsats, disse hold er skabt for og finde og godt miljø og udvikles i. Det er så sjovt og se den holdånd i skaber både hvert for sig men også mellem jeres hold. Tak for jer og den glæde i viser hver torsdag til træning💪👍.

Vores junior/micro afdeling med udvalget i spidsen: I gør alle et fantastisk arbejde og sikrer glæde og leg for vores næste generation. I år som noget nyt så har vi uddannet interne juniortrænere, uden jer så ved jeg ikke helt hvordan det skulle se ud da jeg selv er hårdt sat til med klubtræning. I skal alle sammen have et varmt tak for den indsats som i yder. I er også stjerner og et godt foredømme for vores unge spiller og fantastiske ambassadører for klubben, tak!🙏

Udover alt det her så træner klubbens medlemmer i stor stil og udvikler både sig selv og sporten golf i klubben. Vi er alle en del af det samme fælleskab og det er og nyde spillet og være stolt af sin klub.

Klubberne i klubben, der er der fuld gang i alle klubber med stor deltagelse over hele linjen. Dette bidrager også til det miljø der så godt kendetegner Gyttegård GK.

Drengene på banen, hold da op, i har godt nok fået banen op og stå! Hør dagligt hvor stolte medlemmerne er for sin bane, superflot!

Til jer i bestyrelsen, i lægger retningen for dagligdagen og afsætter midler til denne udvikling. Uden den så hade vi ikke noget og arbejde med så tak for at i ser helheden i og udvikle hele klubben.

Nå, det blev vist lidt sentimentalt det her, men ærligt. Sidder her med en god kop kaffe og nyder min fridag. Ser frem til og igen sætte mig i bilen i morgen og køre på arbejde.

Tak til jer alle der bidrager på så mange forskellige måder til og gøre Gyttegård GK til en fantastisk klub og være en del af

Fredrik