Systemet i elitedivisionen er at nummer 1 og nummer 2, efter 3 spilleweekender kommer i det forjættede land, finalespillet. Nummer 4 rykker ned i 1. division. Der er 18 point at spille om på en matchdag så første hold der rammer 10 point, vinder dagen. Vinderen af en matchdag får 2 point til regnskabet og en uafgjort matchdag giver 1 point i tabellen.

Efter en forrygende 2. weekend spillede holdet sig fra en sidste til en første plads i vest-puljen. Inden weekenden er der kun 2 point der skiller første og sidstepladsen. Vi skal lørdag møde Aalborg i en meget vigtig hjemmekamp på Gyttegård og Søndag tager vi turen til Silkeborg for at spille mod dem.

Vi kan bruge alt den hjælp vi kan få, så kom gerne og støt op om holdet i jagten på et finalespil.

SE STILLINGEN HER

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?