Victor Johnsson vinder overlegent årgangsmesterskabet (U16) på Morsø golfklub efter en fantom finalerunde i kun 64 slag (-7) og med hele 6 slag ned til nummer 2. På papiret var der flere der var oplagte til mesterskabstitlen, men det blev altså en solidt spillende Victor der med hele 11 birdies over to runder vinder titlen.

Det er samtidig ny banerekord på banen ved Nykøbing Mors – læs artikel på Golf.dk

Victor selv er selvfølgelig super glad og udtaler: det var bare min dag i dag… Og det har han jo helt ret.
Victor Johnson scorekort
Foto: Tom Simonsen
Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?