Vores damehold er også havnet i lidt af en gyser-gruppe.

Damerne spiller for en plads i oprykningsspillet, som sikres ved at vinde puljen.

Dameholdet kom flyvende fra start og det samme gjorde Vejle. På udebane i Vejle vandt vi en single, vi delte en single og vi tabte en single og dermed blev foursome-matchen afgørende. Den tabte vi desværre 2/1 og derfor er matchen mod Vejle på hjemmebane søndag vital for holdets muligheder i kampen for et oprykningsspil.

For det overhovedet skal give mening at snakke om at vinde puljen er en sejr mod Kolding (i Kolding lørdag) dog af afgørende betydning så vores damer har også behov for alt den støtte de seje damer kan få.

Link til stillingen her

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?