I 3. division spiller man om at kvalificere sig til et oprykningsspil.

Dette sker hvis man vinder sin pulje. Gyttegård har med 5 point et lille forspring på 1 point til Kaj Lykke og Esbjerg som også er weekendens modstandere.

Holdet består af en flok rigtig dygtige spiller som skal ud og yde en god indsats for at det kommer til at hedde oprykningsspil men der er hård kamp om hvert point i puljen og derfor kan også de bruge opbakningen fra jer. Lørdag d. 21/8 spiller holdet hjemme mod Kaj Lykke og Søndag går turen til Esbjerg.

Link til stillingen her

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?