Vores seniorhold har fejet alt modstand til side i deres rejse mod et oprykningsspil.

Holdet har oparbejdet et forspring på hele 4 point til vores to nærmeste udfordrere til et oprykningsspil og med 4 point tilbage at spille om og med flotte sejre mod holdets forfølgere skal en førsteplads i puljen naturligvis sikres.

Lørdag d. 21/8 møder vi på hjemmebane, holdet fra Kaj Lykke som vi tidligere har vundet 4-10 over. Søndag tager vi turen til Vejen som vi på hjemmebane slog 11-3. Det er selvfølgelig aldrig afgjort før den fede dame har sunget og derfor er der fuld fokus på at få gjort arbejdet færdigt.

Link til stillingen her

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?