Førstepladsen er så godt som uden for rækkevidde for vores andet ungdomshold og missionen er at få sluttet så godt af som vi kan. Der bygges masser af erfaring på de unge spillere og fællesskabet og sammenholdet vokser for hver gang spillerne er sammen.

Selv om holdet ligger sidst i puljen er det bestemt muligt at forbedre den position. Lørdag spiller holdet i Hedensted som holdet tidligere vandt 4-3 over. Søndag møder holdet hjemme Great Northern hvor det er Gyttegård spillerne der har revanche til gode.

 

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?