Landets bedste dystede i Gyttegård Golf Klub

En af Danmarks stærkest besatte golfturneringer er netop færdigspillet – Hovborg Kro Open – Dormy Elite Tour I Herrer, blev afviklet i strålende vejr på banen i Gyttegård.

Hovborg Kro OPEN blev vundet af Morten Lykkegaard, Gyttegård Golf Klub i par. Nr. 2 blev Magnus pilgaard, Kolding Golf Club og Philip Nilsson, Silkeborg Ry Golfklub begge i 1 over par.

Det er anden gang at Morten Lykkegaard hiver sejren hjem, sidste gang var i 2015.

Turneringsleder Hardy Sørensen, DGU glædede sig over det flotte spil og den høje standard, som turneringen efterhånden har. ”Det gør det meget attraktiv at deltage i og vi ser spillere fra klubber fra hele landet over de to dage som turneringen afvikles over. Glædeligt er det også, at vi ser mange gengangere i det stærke felt”

I 1994 startede denne turnering med Agrometer, Grindsted som sponsor og senere har Boysen Tryk, Grindsted ved Flemming Boisen og Schweitzer Graphic sponsoreret turneringen, indtil Hovborg Kro ved Jøren Jørgensen fra 2004 og indtil nu har været en meget fin sponsor. Det betyder, at Hovborg Kro har været sponsor 19 gange nu.

Igennem årene har mange kendte golfspillere vundet turneringen.

Klubbens egen spiller Claus Mølholm vandt de første 2 gange, hvorefter den senere professionelle spiller Søren Hansen vandt i 1996. Senere er Anders S. Hansen, Juelsminde, Jeppe Huldahl, Holstebro og Morten Ørum, Silkeborg blandt vinderne.

I de senere år har klubbens egne spillere vundet turneringen flere gange. Nicolaj Højgaard (2016) og Rasmus Højgaard (2017) er de seneste lokale vindere. Sidstnævnte var til stede på finaledagen for at støtte de lokale spillere, og assistere ved præmieoverrækkelsen.

At være vært for et event i den størrelse kræver store forberedelser fra Greenkeeper teamet, som har knoklet i alle døgnets timer for at kunne stille med så præsentabel en bane, som er tilfældet her. Det er netop til turneringer som denne at Greenkeeper teamet kan vise hvor flot banen kan sættes op.

I weekenden var der derfor mulighed for at komme ud og opleve nogle af Danmarks bedste golfspillere og hvem ved måske kommende verdensstjerner på den flotte bane i Gyttegård.