I Weekenden blev der afviklet 3. og 4. runde af Danmarksturneringen.
Gyttegård golfklub er en af de 4 jyske hold i elitedivisionen som udgør golfsportens svar på superligaen i fodbold.
Lørdag tog holdet imod Aalborg på hjemmebane, og sikrede sig en imponerende og historisk sejr på hele 18-0. Det er ikke før sket i Elitedivisionen!
Søndag gik turen til Lyngbygaard Golfklub, tæt på Århus, og efter solidt spil om formiddagen, kunne Gyttegård sidst på dagen trække sig sejrrigt ud af matchen.
Drømmen om endnu et dansk mesterskab lever derfor stadig, efter at Gyttegård formentlig allerede har sikret sig en billet til årets finalespil i Esbjerg 10-11. september. Der mangler stadig en spillerunde 13-14. august men med det flotte spil der allerede er leveret, synes en plads i finalespillet yderst mulig.
Holdet blev i weekenden yderligere forstærket i kraft af de yderst formstærke tvillinger, Rasmus og Nicolai Højgaard.
Det faktum at de unge golfstjerner stillede til start for hjemmeklubben kunne også ses på antallet af de fremmødte publikummer som ydede støtte til holdet.
Klubbens andre hold leverede ligeledes flotte resultater.
Dameholdet som til denne sæson rykkede op i 1.division, levede op til forventningerne, og har allerede sikret sig endnu en sæson i landets anden bedste række.
Lørdag spillede de uafgjort i Vejle, og søndag sikrede de sig en komfortabel sejr hjemme imod Hammel.
I toppen af deres respektive puljer finder vi også Gyttegårds herrehold i 3. division samt de 2 ungdomshold i kvalifikationsrækken. Holder stillingen efter næste spillerunde, skal holdene ud at spille om oprykning.
Klubbens seniorhold i 3. Division er placeret midt i puljeregnskabet, og har derfor alt at spille om når de igen tee’er ud for holdet til August.
Se alle de aktuelle puljestillinger her
Se billeder og meget mere her