Kalø Golf Club på Djursland lage i denne weekend græs til Danmarksmesterskabet for Mid-Age. Feltet var utroligt stærkt med bl.a. 20 spillere som havde plus handicap. Morten som har haft en utrolig stærk sæson, kom godt fra land og var med helt fremme, fra start til slut, men boegys på 16 og 18 hul betød omspil. To omspilshuller krævede det før Morten kunne lade sig hylde som Danmarksmester.

”På de første to runder gjaldt det om at holde bolden i spil da det blæste meget og banen i Kalø var sten hård, så der skulle lægges en god strategi som passede på dagen. Derudover Det har hjulpet mig at jeg har prøvespillet banen to gange inden turneringen” udtaler Morten som ikke glemmer at sende en særlig tak ud til hans far. ”Det har også været et kæmpe plus at min far gik caddie for mig alle tre runder.” udtaler Morten.

Siden skiftet hjem til Gyttegård Golfklub i vinters har Morten vundet Vejle Matchen, Hovborg Kro Open og nu altså DM i Mid-Age. Rejsen til de gode resultater er dog et resultatet af en længere proces.

Morten udtaler ”Jeg har fået lagt en god plan i forhold til træning af fysikken så jeg har et større overskud på banen. Jeg er fortsat med de træningsskemaer jeg har med fra Kenneth da jeg var i Kolding, hvor jeg føler jeg kommer rundt om alle facetter af spillet.”. Herefter fortsætter han lidt ydmygt ”Vejle matchen og Hovborg Kro Open vinder jeg med et slag og DM Mid-Age vinder jeg efter 2 omspils huller, så har jeg også haft det fornødne held i de turneringssejre jeg har haft.”.

Herfra vil vi bare lige minde Morten om at heldet ofte følger de gode spillere 😉

I næste weekend skal Morten spille divisionsgolf for Gyttegård sammen med drengene på elitedivisionsholdet. Morten er faldet rigtigt godt ind på holdet og har bidraget med hele 6 ud af 8 mulige point til Gyttegård. ”Jeg ser altid frem til divisionsweekenderne. Der er en speciel stemning på holdet som jeg synes er fedt at være en del af.” slutter han. Gyttegård spiller på lørdag hjemme mod Silkeborg og søndag ude mod Aalborg.

Tillykke med det Danske mesterskab til dig Morten.