FAQ hjemmeside2021-04-12T17:54:14+02:00

FAQ hjemmeside

2 i 1 hjemmeside2021-04-12T23:24:55+02:00

Vores nye hjemmeside består faktisk af 2 helt nye hjemmesider. Den ene er til ALLE, den anden er til DIG.

Lad os fokusere på den som til dig, der er medlem i Gyttegård Golf Klub. Den kalder vi medlemssiden, og hvis jeg var dig, så ville jeg gemme netop den som din foretrukne startside. Og du kan nemt gemme denne startside på din smartphone, så har du den fine sommerfugl som ikon på din telefon. Læs hvordan du gør dette længere nede.

Medlemssiden består af indhold dedikeret til alle slags medlemmer, nye som gamle. Groft sagt kan man sige, at man har kun interesse i indholdet på den side hvis man enten ER medlem, eller overvejer at bliver det. Og derfor har medlemssiden sin helt egen menu. Og bemærk her, at linket FORSIDE på medlemssiden er markeret med 2 medlemmer så du ved hvad du får når du klikke her. Vil du helt ud på den “anden” forside, så klikker du bare på logoet.

 

Og det er den side vil kontinuerligt vil optimere så DU får relevant indhold og den bedste oplevelse af dit besøg.

Og her er alle de links du bruger i hverdagen; Tidsbestilling, Golfbox Login, Nyheder, kontaktinfo og meget andet.

Gammel hjemmeside – Tak for 11 gode år!!

Ja, det er 11 år siden jeg sidst lavede en ny hjemmeside til GGK. Og det er helt andre ting, man i dag skal tage højde for. Man kan ikke bare kopiere det hele 1/1 og så få et godt resultat. Der stilles helt andre krav til sikkerhed og vi bruger internettet meget anderledes end den gang – vi er meget mere på farten, og vil have det hele “serveret” nemt og nu, og gerne uden forsinkelser.
For at kunne yde den absolut bedste service til alle og enhver, så er der i princippet to slags besøgende:

  1. dem som kommer fra en søgning ude på internettet, og
  2. dem som har besluttet sig for at besøge Gyttegård Golf klubs hjemmeside, og
  3. medlemmer

Da vi ikke kender dem fra kategori 1+2 må vi som minimum sikre os det er nemt for dem at se, hvad vi har at tilbyde som Golf klub. Forsiden er derfor indrettet herefter. Da vi kender vores medlemmer og deres behov ret godt, så har vi lavet en anden forside, kun til dem.

Det kræver lidt tilvænning, men det går nok også.

Sådan tilføjer du Sommerfuglen til din startskærm

Åbn internettet i din foretrukne browser, hop ind på Gyttegård Golf Klubs nye hjemmeside og vælg medlemssiden. I toppen af din telefon er der typisk tre prikker som du nu klikker på.

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?

Golfbox Tidsbestilling2021-04-12T17:47:45+02:00

Det er muligt via medlemssiden at få adgang til tidsbestilling via Golfbox. Den mulighed virker kun på iPad og PC og ikke på din telefon.

Der skal du bruge din Golfbox App

Golfbox Login2021-04-07T11:15:13+02:00

Desværre virker Golfbox login via hjemmeside ikke helt som vi har forventet for alle. vi henviser til du logger ind via Golfbox hjemmeside hvis du oplever problemer.

Er hjemmeside helt færdig?2021-04-12T20:44:08+02:00

Nej, hjemmesiden er ikke helt færdig endnu. Vi har stadig behov for input og feedback fra alle afdelinger i vores Golf klub. Og meget gerne også fra vores medlemmer, det gør det nemmere at træffe og prioritere afgørende beslutninger og opgaver.

Bonusinfo: Den gamle hjemmeside indeholdte 710 sider og nyheder, som vi af gode grunde ikke kan flytte 1 til 1. Men vi har pt. oprettet mere end 200 sider med indhold.

Er der indhold som du ikke kan finde, så prøv søgefunktionen.

så langt er vi med hjemmesiden

så langt er vi: 60%