Vi er så i den situation at vi nu her den første gang har valgt at hædre 2 personer, en af hvert køn!

Og pigerne først:

En generalforsamling er en festaften og på sådan en festaften er det også tilladt at være lidt vemodigt. Den person som jeg om øjeblik vil bede om at komme herop har en lang og glorværdig karriere som frivillig i Gyttegård bag sig. Det har hun nu valgt at tage en pause fra.
Hun har om nogen, været garant for at vore matcher gennem mere end 25 år er blevet afviklet på en både rigtig og fair måde. Hun har gennem de sidste 12 år også taget del i bestyrelsesarbejdet.
Kære Vita Udbye, vil du ikke komme herover til mig.

Udover at du taget dig tid til det førnævnte, har du også fundet tid til at tage en tørn i Baneudvalget samt og ikke mindst har du været en af hovedkræfterne bage Hedeslaget, som gennem 7 år har udviklet sig til en af de største 3 dages matcher i Danmark.

Da du for mere end 30 år siden begyndte at spille golf, lå det i kortene at du også ville tage del i det frivillige arbejde i Gyttegård, for sådan er du – fuld af energi og virkelyst. Derfor har det også været helt naturligt at du har givet en ekstra hånd, nå der f.eks. har været udskiftninger i vores cafe. Da har du baret været parat til at gøre en forskel.

Så kære Vita – det er en stor glæde at give dig GGK´s ærespris

—-

Og så over til vores anden modtager af GGK´s ærespris.

Det er også en smule vemodigt at overrække prisen til denne person, for han har nemlig også bedt om en pause fra en lang og glorværdig karriere i ikke bare Gyttegård Golf Klub men også Golfdanmark har haft stor glæde af hans indsats og ekspertice…
Her i pinsen takkede han så af! Så Peter Jessen, vil du ikke komme her op
Du var en af de mange lokale ildsjæle, der var involveret, da Gyttegård Golfklub så dagens lys for efterhånden 32 år siden og du har taget og da grunden til det fantastiske elitearbejde i Gyttegård blev lagt, var du en af dem der gik forrest. Du tog efterfølgende lederskabet af vores stærke eliteturnering, den som nu hedder Hovborg Kro Open og den har du styret og udviklet med kærlig hånd gennem de seneste 18 år.

Du har valgt at stoppe mens legen er god og golfsporten har rigtig meget at takke dig for og jeg vil her nævne bare lidt af dit virkeområde:

Hon. sekretær i en lang årrække i Gyttegård Golf Klub
Baneudvalgsmedlem i Gyttegård Golf Klub
Divisionsholdleder gennem mange år i Gyttegård Golf Klub
Regel og Handicapudvalgsmedlem i GGK
Breddeudvalget i Danmarks Idræts Forbund, udpeget af DGU
Holdleder indenfor DGU´s juniorarbejde

Dertil skal lægges en lang række andre tillidsposter, så kære Peter, også dig er det en stor glæde at give dig GGK´s ærespris