GGK´s ærespris gives til en der har ydet et stort stykke frivillig arbejde i Gyttegård Golf Klub gennem en længere periode.

Der har i flere år været en person som egentlig skulle have en pris – jeg tror at den pågældende har været på vores læber hvert år de sidste 4-5 år. En person som har deltaget i stort set alt og igennem en periode på ca. 14 år. Har også en tindens til at blande sig i andres opgaver, men alene i en god mening. Aktiviteten har selvfølgelig været med skiftende moment. I de sidste år har indsatsen igen igen igen været meget høj.

Personen har bl.a. været / eller er med i Begynderudvalget, R&H udvalget, Turneringsudvalget, Baneservice udvalget. Har deltaget som hjælper i mange andre situationer. En yderst aktiv golf liv.
Om personen kan man sige at han prøver at løse sine opgaver meget professionelt ved at læse sig til hvordan ting skal klares og ellers deltage i alt hvad der rører sig indenfor det felt den pågældende har sit virke i golfklubben.

Personen er godt nok pensionist, men det har han ikke forstået, så han fortsætter sit job samtidig med sit friville arbejde for Gyttegård. Må vi ikke se Hardy Sørensen her oppe. Et kæmpe tillykke fra os alle til Hardy.