At personen der i år modtager vores ærespris ikke har stået her før, må alene skyldes et black out fra vores side, for hvis nogen har fortjent denne hæder, så er det denne person.

Jeg kan godt afsløre at det er en mand som får prisen, og en som har lavet alt muligt her i klubben. Bl.a. også været en del af begynder udvalget. Han har også været medlem i klubben i rigtig mange år.

Han har et yderst aktivt liv med golfen, og er kendt for at huske næste alle baner og næsten alle sine slag – og der har været mange. Er dejlig at gå en runde med ham, dels fordi han altid ser hvor ens bold lander, og det kan jeg i hvert fald være glad for, men også fordi han normalt er i super godt humør.

Han er også kendt for at være yderst hjælpsom med opgaver som klubben har brug for, og ikke mindst opgaver som ikke alle kan klare. I år har han bl.a. været i gang med vores nye hul 16, og givet en stor hånd her, og i 2019 har han sammen med nogle andre lovet at være med til at omdanne hul 7 til en af landes bedste træningsbaner.

Hans Beier – du har fortjent denne hæder fuldt ud. Du siger meget sjældent nej til at give en hånd med uagtet at du også i dit private liv knokler meget. Kom venligst herop og modtag en kæmpe klapsalve og en lille erkendtlighed.