Prisen går i år til en person som har været med i klubben gennem rigtig mange år – før dette århundrede.

Personen har altid været – og er stadig – en meget aktiv person der med stor entusiasme altid –  gennem alle årene – har været parat med en hjælpende hånd i golfklubben – foruden en masse andre steder. Altid god til at se hvor der er brug for hjælp og altid parat til at give en hånd med – eller bare selv tage initiativ til at tage sig af det.

I golfklubben var vedkommende for mange år siden med i køkkenudvalget – eller køkkenholdet eller hvad det nu hed som en del af et husudvalg man havde i ”gamle dage” i ”det gamle/lille klubhus” – som vist var placeret på den nuværende 18. green – så man også dengang kunne få lidt mad og drikke før der blev indrettet cafe, køkken m.m. i de nuværende bygninger.

Greenkeeperen fik ofte hjælp af vedkommende – blandt andet når der er meget tidlig morgen skulle gøres klar og klippes greens til turneringer – ja så kunne vedkommende da lige tage med ud og hjælpe til med at rive bunkers så alt var klar og i orden til turneringen.

Lange, stive græsstrå, som greenkeeperen brokkede sig over fairwayklipperen ikke  rigtig kunne tage, kunne man da så gå en tur rundt på banen og rykke over med håndkraft – det skulle da bare se ordentligt ud på Gyttegård Golfklub.

Krukkerne man tidligere havde i gården blev plantet til med blomster og passet med vanding – det skulle bare se ordentligt ud.

Bedet ned mod hul 1 bliver i dag fint vedligeholdt af andre frivillige – tidligere var det vores prismodtager, som ofte gjorde bedet fint og i orden – kunne bare ikke holde ud at se på det var uplejet, og hver gang til forårsklargøring – og efterårsklargøring er vedkommende med – og har de senere år varetaget megen ”pletmaling” foruden ved rengøringshjælp, hjælp til cafeen og hjælp mange andre steder.

Gyttegård Golfklubs ærespris 2019 går til: Britta Hansen