Når vi i år ikke uddeler en Årets GGK`er i 2023, så skyldes det at vi i år har valgt at uddele 2 ærespriser.  Den eneste der ikke har fået lov til at være med i den beslutning – ja det er dig Hans, for det er jo netop dig der skal have en ærespris også.

Du har siddet som formand for vores golfklub i 15 år – det er i sig selv en flot præstation. Du har som formand forsøgt at holde konsensus i bestyrelsen, hvilket du har lykkes med – det er i sig selv en stor ting med den brede der er og har været i bestyrelsen – alle har været med på dette.

Da du trådte til som formand, var din viden omkring golf yderst spartansk. Du viste at du gerne vil prøve det men vidste måske ikke at du også skulle træne meget! Med andre ord så er du måske ikke den fødte golfspiller men med vilje kommer man langt. Du er selv her efter 15 år ikke så glad for at spille med nogen der har et lavere hcp end dig – du vil gerne vinde – husk at de fleste kampe vindes ved blot at spille sit eget spil derude på græsset. Dit vinder instinkt før måske også at du har utroligt svært ved at rose modstanderne – og disses slag.

Din ledelse af klubben har været enestående – du har været til møder med vores maneger hver uge næsten året rundt. Du har givet de forskellige ro til at gøre deres arbejde. Det samme er sådan set også gældende i bestyrelsen hvor  du holder fokus på målet for klubben, og vi andre forsøger at få udvalgene derhen hvor vi gerne vil have det ud fra de givne præmisser. Du kan absolut ikke li ikke at have styr på det hele.

Eliten er helt klart dit ynglings område – ja du brænder for den kan man sige. Klubben har da også præsteret godt på den front. Du har været en væsentlig person og medvirkende til at Rasmus og Nicolaj har haft et klubmiljø hvor eliten har været prioriteret højt – måske også sammen med Jørgen Jørgensen.

Du kan snakke med alle – høj som lav. Det gør også at du kommer i kontakt med mange forskellige, og nok også får nogle ideer herfra. Du er ikke bleg for at tage udfordringer op – du går lige til sagen uden de store omsvøb. Dine holdninger står du ved.

Som menneske er du en varm og elskelig person. Holder af god mand og vin hertil.

Mange ved ikke at du privat bygger med Lego – de ved heller ikke at du er super god hertil – det er nogle utrolige flotte ting du har bygget. Der er måske heller ikke mange der ved at du hver torsdag arbejder hårdt – du skal nemlig støvsuge hele hjemmet. Dog får du også tid til at lege med det lille egern som du har der hjemme.

Kære Hans – tak for de 15 år på posten – vi håber alt godt for dig og din familie fremover og håber du får lidt mere tid til at spille golf.