“Børn & unge udvalget ønsker at indstille Nicolai Dollerup til årets sølvmærke i etikette.

Nicolai er den oplagte kandidat til mærket, idet han på alle måder repræsenterer de værdier, som Gyttegård og golfverdenen som helhed ønsker at promovere. Nicolai er populær blandt alle juniorer og ledere, fordi han er en god kammerat og altid er i godt humør. Nicolais opførsel på banen er uanstastelig, og derfor er han en af de spillere, som hurtigst er blevet frigivet til at spille alene på stor bane”.

Det er en stor glæde for GGK-bestyrelse
at følge denne indstilling

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?