Ofte er denne pris uddelt til en junior spiller.

I år har juniorerne deres egen uddeling, ikke således at forstå at de ikke kan være med her – det kan de sagtes stadigvæk, men vi har i år valgt en person som med sin ro og viden omkring etikette m.m. har taget ansvar. Samtidig er personen kendt for altid at holde etiketten og med sin ro at få andre til at vende sagen 180 grader, og derved få ro på en evt. episode.

Personen engagerer sig meget i situationen og vil gerne diskuterer sagen, men altid på en sober og yderst objektiv måde, og dog – vi har set personen bruge argumenter som ikke holder, men kun når personen bliver involveret så kraftigt i en sag hvor personens hjerte og følelser er helt med. Personligt nyder jeg, at vende sager med denne, og hermed få vendt sagen flere gange for at få alle sider frem.

Hvis en af os er lidt oppe og køre, ja så kan vi ofte få vendt sagen så vi holder objektiviteten som vi bør gøre.

Personen er gået på efterløn og næsten i samme øjeblik kaster personen sig over nye opgaver i klubben, og denne gang har det været pigerne der har fået glæde af ham, må vi ikke se Erik Enggaard heroppe.

Et stort tillykke til Erik.