Mærket uddeles ikke nødvendigvis hvert år, men vi syntes vi har fundet en person som er værdig til denne hæder, en person som altid (os bekendt) holder stilen / etiketten på banen. Det betyder jo ikke nødvendigvis at man ikke kan brænde en måske lidt vovet vittighed af, men det gøres altid med et smil.

Jeg har desværre kun haft glæden af at spille med personen et par gange, og jeg må indrømme – det er svært at vinde over denne person, og vi har da også ofte set han hente præmier i Mens section. Der er ingen hoveren bagefter, men heller ikke nogen medlidenhed. Personen opfører jeg eksemplarisk og har ofte en smule ironi i sin måde at udtrykke sig på, men altid på en positiv måde.

Når eliten er på banen ser vi ofte personen gå rundt for at følge disse, og for at vise sin større til dem. Henning Vejsig – du er god repræsentant for Gyttegaard og derfor har vi indstillet dig til at modtage denne pris. Kom venligst herop og modtag en lille erkendtlighed.